30 / 04 / 2024

istanbul valisi kim

istanbul valisi kim

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Hüseyin Avni Mutlu kimdir?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kimdir? İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Avni Mutlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

İstanbul Valisi 18 bina ve çevresinde risk analizi yapılacağını açıkladı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta istinat duvarının yıkılmasının ardından bir binanın çöktüğü alanda incelemelerde bulundu. Çöken binayla ilgili açıklama yapan vali, yıkılacak binaların güvenlik gerekçesiyle boşalttığını belirtti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu!

9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu..

Kanal İstanbul'u kim nasıl yapacak?

100 Günlük İcraat Programı Basın Buluşması'nda sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu....

Kanal İstanbul'u kim yapacak?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek. Yasa değişikliğinin gündemde olduğu projeyi kimin yapacağı ise merak konusu oldu.

İstanbul’u kim süpürecek belli değil!

İstanbul Belediyesi'nin sokak süpürme işi için düzenlediği ihaleyi kendi firması İSTAÇ kazandı. Belediyenin kendi kendine iş verdiğini belirten Kamu İhale Kurumu ise ihaleyi iptal etti.

istanbul valisi kim Haberi

istanbul valisi kim

16.09.2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. 


1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Sırasıyla Küre, Pütürge kaymakamlıkları, Muş Vali Yardımcılığı, Mudurnu, Kızılcahamam kaymakamlıkları, Düzce Vali Yardımcılığı ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü (2008-2010) yapmıştır. 


11 Mayıs 2010 tarih ve 407 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valisi olmuştur ve 3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanmıştır. 


Vasip Şahin, evli ve üç çocuk...