27 / 04 / 2024

İstanbul Vialand AVM yatırım bedeli

İstanbul Vialand AVM yatırım bedeli

Vialand AVM adres bilgileri kapsamında projenin nerede olduğu krokili anlatımla haberimizde yer alıyor

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

İstanbul’daki AVM’lerin verimlilik karnesi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: İstanbul’daki AVM’lerin verimliliği...

Mudo'nun iki sembol mağazası kapandı!

Mudo, Mudo Collection ve Mudo Consept ile iki farklı konseptte faaliyet gösteriyor. İddiaya göre Maslak'taki mağazalar kapanmış.Bu arada İstanbul Torium AVM'deki mağaza da geçtiğimiz günlerde kepenk indidi...

AVM yatırımları alarm veriyor!

AVM'lerde mağaza açmak giderek pahalılaşıyor. AVM yatırımları hız keserek yatırımlar caddelere kaydı. Bazı uzmalara göre 2020'den sonra İstanbul'da AVM yatırımları durabilir. 

RLI CONNECT İstanbul etkinliği 24-25 Ekim’de!

RLI CONNECT 2012 yılında bu yana perakende etkinliklere devam ediyor. RLI CONNECT bu kez 24- 25 Ekim'de İstanbul'da AVM yatırımcısını bir araya getirecek.

AVM ve gökdelen yapılan deprem toplanma alanları mecliste!

İstanbul'da AVM ve gökdelen yapılan deprem toplanma alanları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Saray Muhallebicisi, Optimum AVM'de mağaza açtı!

80 yıldır menüsünde sunduğu doğal ve fark yaratan lezzetler ile bir İstanbul markası olan Saray Muhallebicisi, 21. şubesini İstanbul Optimum Avm’de açtı.

Eskule AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Eskule AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Eskule AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Eskule AVM bayramda kaça kadar açık? İstanbul Eskule AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul Vialand AVM yatırım bedeli Haberi

İstanbul Vialand AVM yatırım bedeli

Gürsoy Grup ve Via Properties tarafından 100 futbol sahası üzerinde yani 600 dönüm alanda kurulan Vialand AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 


Eylül 2011'de inşaatına başlanan Gürsoy Vialand'da Dome Mimarlık tarafından mimari tasarım yapıldı. Vialand açılış tarihi 26 Mayıs olarak belirlendi. 


İstanbul Vialand AVM yatırım bedeli olarak 1 milyar 150 milyon TL belirlendi. 30 milyon yerli ve yabancı hedefiyle yola çıkan İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi, Eyüp'te konumlandırılıyor. 


Eyüp Via Land Projesi kapsamında toplam kiralanabilir alan 110 bin metrekare. Bu alanda alışveriş caddeleri ve 250 mağaza yer alıyor. 


Vialand AVM adres bilgileri: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi- 34065 Eyüp


Vialand AVM adres bilgileri



Vialand AVM adres bilgileri



Vialand iletişim

Vialand AVM Telefon: 212 609 11 10

Vialand Web adresi: http://www.vialand.com.tr/

Kübra...