11 / 05 / 2024

İstanbul Vinç

İstanbul Vinç

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da vinçten düşen işçi yaşamını yitirdi!

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki inşaatta vinç sepetinin içinde boya yapan Osman ve Yavuz Ataş zemine düştü. Osman Ataş olay yerinde hayatını kaybetti...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Abanoz ve Şükriye Kara ortaklığında kuruldu.

Karpa Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!  

Karpa Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla Şubesi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Karaca tarafından açıldı.

Karacalar Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Tuzla Şubesi açıldı!  

Karacalar Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Tuzla Şubesi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Karaca tarafından açıldı.

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Mrkz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrkz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kerem Erdem ve Serdin İşçi tarafından kuruldu.

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Baysal tarafından kuruldu.

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İlhan ve Yakup Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Vinç Haberi

İstanbul Vinç

Türkiye’nin en büyük platform hipermarketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek Yapı Fuarında, en son teknoloji ürünü personel yükseltici platformlarını 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezi Büyükçekmece’de Açık Alanda 361 nolu stant’ ta...