17 / 05 / 2024

İstanbul yağmurları

İstanbul yağmurları

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu. Gün boyu baraj havzalarına düşen yağış miktarı açıklandı. Buna göre, Büyükçekmece'de metrekareye 60, Terkos'ta 27, Sazlıdere'de 22 kilogram yağış düştü.

İstanbul barajlarında son durum ne? 

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde başlayan ve çok etkili olan yağmurlar sonrasında gerçekleşen bu yağışların barajlara can suyu olduğu açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında yağışlarla beraber barajlardaki su seviyesi yüzde 8.77 oranında yükselerek yüzde 49.34 olarak gerçekleşti. İşte haberin detaylar

İstanbul’da barajlar alarm veriyor! İstanbul’a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde 17.8 oldu

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesi ve son aylarda yaşanan kuraklık, yağmurların yağmaması sebebi ile İstanbul'a su sağlayan barajlarının doluluk oranı çok azaldı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul barajları alarm veriyor! Su seviyesi yüzde 21’e düştü

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 21,01'e kadar geriledi. Son dönemde yağmurların yağmaması ve kurak bir dönem geçirdiğimiz son zamanlarda barajlarda alarm veriyor. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

MGM açıkladı: Hafta sonu planları iptal! Öyle bir yağış geliyor ki!

Hafta sonu plan yapan vatandaşlar için MGM açıkladı! Planlar iptal şiddetli yağmurlar geliyor.  Genel Müdürlüğü son zamanlarda bahar yağmurlarının barajlardaki doluluk oranlarını artırdığını belirtirken, aynı zamanda kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Fırtına kopacak! Şemsiyeniz olmadan kapıdan dışarı adım bile atmayın! Son dakika!

Mart ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgasının ardından Nisan ayı yağışlarına kavuştuk. Bu ayın başından itibaren yurdun birçok bölgesinde etkisini gösteren yağmurlar, hafta başından beri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yağışların etkili olduğu bölgelerde ise hayat norm

Borsada deprem fiyatlaması bitti, şimdi sıra seçim fiyatlamasında! Seçim öncesi borsada ralli olur mu?

Borsa İstanbul yaşanan deprem felaketlerinin ardından uğradığı ağır kayıplarının kısmen de olsa giderdi. Borsada deprem fiyatlamasının sona erdiğini belirten uzmanlara göre, seçim takviminin belli olmasıyla şimdi sıra seçim fiyatlamasına geldi.

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Prof. Doğan Kantarcı'dan Kanal İstanbul için kritik uyarı!

Doğa Bilimci Prof. Doğan Kantarcı çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili çok kritik bir uyarı yaptı. Kantarcı, "İstanbul yaşanmaz hale gelir ‘çok uluslu bir ada’ oluşur" dedi.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

İstanbul yağmurları Haberi

İstanbul yağmurları

İstanbul'da gün boyu baraj havzalarına düşen yağış miktarı açıklandı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kentteki baraj havzalarına düşen yağış miktarları şöyle sıralandı:


Büyükçekmece 60 kg/m2, Terkos 27 kg/m2, Sazlıdere 22 kg/m2, Alibeyköy 10 kg/m2, Ömerli 5 kg/m2.


Yağışın, gece sabaha kadar aralıklarla devam edeceği...