12 / 05 / 2024

istanbul yatırım haritası

istanbul yatırım haritası

İstanbul’un yatırım haritası çıkarılırken, İstanbul’da faaliyette olan ve birden fazla şubesi bulunan 524 seçkin markaya ait yaklaşık 15 bin şube/mağaza ağı tarandı ve koordinat düzeyinde veritabanı oluşturuldu.

İstanbul’un yatırım haritası çıkarılacak!

İSTANBUL’daki yatırımcılara büyük kolaylık sağlayacak bir proje geliyor. İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle yürütülen proje, yatırım yapacak ya da mağaza açacak yatırımcıya yol gösterecek. Sistem 1 Haziran’da hazır...

İstanbul'un yatırım haritası çıkarılacak!

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi ( İÜ ) tarafından yürütülen proje, yatırım yapacak, mağaza ya da şube açacak yatırımcılara nerenin uygun olduğuna yönelik yol gösterecek...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

istanbul yatırım haritası Haberi

istanbul yatırım haritası


İstanbul’da hipermarket açmayı planlayan bir girişimci Adalar, Arnavutköy, Eyüp, Şile’yi düşünebilir. Buralarda boşluk var. Bakırköy’ü, Bayrampaşa’yı düşünüyorsa, buralarda yeterince hipermarket olduğunu dikkate almalı... Kafe, pastane açmak isteyen bir girişimci, Eyüp’ü düşünebilir, ancak Beylikdüzü’nden uzak durmalı. Çünkü o bölgede doluluk var. Kuyumcu dükkanı açmak isteyen bir girişimci yine Eyüp’e bakabilir ama Sarıyer, Pendik ve Sultanbeyli gibi yerleri düşünüyorsa, bir kez daha düşünmeli. Elektronik ve beyaz eşya ticarethanesi kurmak isteyen bir girişimci Arnavutköy’ü düşünebilir. Yeni yerleşim bölgesi olarak gelişen Arnavutköy’de birçok sektörde boşluk var. Ancak Ataşehir ve Avcılar’da düşünüyorsa, bu ilçelerde doyum noktasına ulaşıldığını, tüketicinin mevcut haliyle bu tip dükkanlar konusunda yeterince seçenek sahibi olduğunu bilmeli. Bahçelievler’de büyük mağaza açılabilir. Silivri’de, Şile’de açılabilir. Ancak özellikle Bakırköy, Ataşehir, Fatih, Çekmeköy gibi gibi...