02 / 06 / 2024

istanbul yeni parkları

istanbul yeni parkları

Ağaçlandırma, peyzaj çalışmaları ve bitkilendirme uygulamalarıyla kent görünümüne değer katan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 442 park projesini tamamladı.

İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı!

29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk kez yer radarları kullanılacak. İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı... 

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına sayılı günler kaldı!

29 Ekim’de ilk fazı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına kadar pek çok alanda ilklerin Havalimanı olacak. THY’nin uçuş noktalarına eklenen havalimanı tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı ilkleriyle tarihe geçecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim'de ilk fazı hizmete alınacak İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına, güvenlik sistemlerinden mimarisine kadar pek çok alana ilkleriyle damga vuracak...

İstanbul Yeni Havalimanı 1 hafta sonra açılacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 1 hafta kaldı. İlk planda 90 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen projede ilk sefer 31 Ekim'de yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı’na Siemens Türkiye imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın Enerji Yönetim Sistemi (SCADA) altyapısı, orta gerilim pano tedariki, pist aydınlatma kontrol odası alçak gerilim sistemi ve yangın algılama sistemleri Siemens Türkiye imzası taşıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

İstanbul yeni havalimanındaki uçuşlara yoğun ilgi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada, 7 günde 6 bin 957 kişinin İstanbul Yeni Havalimanı'ndan promosyon fiyatları ile uçmayı tercih ettiğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 bin kişilik yolcu testi yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı. 3 bin kişinin katıldığı ORAT denemelerinin sonuncusu yapıldı. Testte 3 Türk Hava Yolları uçağı kullanıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda aceleye gerek yok!

Dünyanın en büyük havalinı İstanbul Yeni Havalimanı, 29 Ekim'de açılacak. Havalimanın açılışıyla ilgili endişeler ise devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

istanbul yeni parkları Haberi

istanbul yeni parkları

Kent genelinde 442 park projesini tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 142 köye 142 park yaptı.


Ağaçlandırma, peyzaj çalışmaları ve bitkilendirme uygulamalarıyla kent görünümüne değer katan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 442 park projesini tamamladı.


Parklar futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, akrobatik bisiklet platformları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, yüzme ve fitness kulübü, çocuk oyun alanları, helikopter pistleri, uzaktan kumandalı araçların kullanılacağı pistlerle restoran ve kafeleri de barındırmasıyla vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirmesine imkan tanıyor.


Kent genelinde 442 park projesini tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 142 köye 142 park yaptı. Belediye tarafından, parklara çocuklar için bin 305 adet çocuk oyun grubu yerleştirilirken, Yenikapı Sahili, Maltepe Sahili Yaşam, Spor, Kültür ve Eğlence Parkı, Zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı 1. Etap, Topkapı Kültür Parkı, Sultangazi Cebeci...