18 / 05 / 2024

İstanbula gelen otobüs sayısı

İstanbula gelen otobüs sayısı

1979 yılında İstanbul'da Topkapı ve Harem'deki otogarlar ihtiyaca cevap veremez olmuş. İstanbul'daki otogarlara günde bin 600 otobüs ve 55 bin geliyormuş ve bir o kadarda gidiyormuş.

Şehirlerarası otobüs biletlerine en az yüzde 20 zam yolda! ÖTV artışı otobüs biletlerine de yansıyacak!

Akaryakıta gelen ÖTV zammından sonra şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 20-30 aralığında zam beklendiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Kurban Bayramı öncesi ek sefer otobüs biletlerine dev zam geldi!

Kurban Bayramı’nda memleketlerine gidecek olan vatandaşlar ek sefer otobüs bilet fiyatlarına gelen büyük zammı görünce şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar!

Otobüs biletlerinden alınan fahiş komisyon Rekabet Kurulu'na takıldı! Obilet'e soruşturma

Son dönemde mazota yüzde 200'ün üzerinde gelen zamlar nedeniyle otobüs bileti fiyatlarının aşırı zamlanması yolcuları zor duruma soktu. Online sistemden otobüs bileti satan Obilet servisi ise biletlerden aldığı fazla komison neeniyle Rekabet Kurulu tarafından incelemeye alındı.

Otobüs bileti fiyatlarına dev zam! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık hayal oldu! Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13 zamlandı! Yeni gelen zamla otobüs bileti fiyatları bir yılda gelen zam oranı yüzde 202 oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri yüzde 202 zamlandı, taksit dönemi başladı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 24 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta ardı arkası kesilemeden gelen zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Otobüs firmaları yolcu biletlerini taksitle satmaya başladı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları uçtu! Tatil planı yapanlara kötü haber

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala akaryakıta gelen art arda gelen zamların ardından otobüs bileti fiyatlarına da rekor zam geldi.

Otobüs bileti fiyatlarında taksit dönemi başladı! Pamukkale, Metro, Kamil Koç 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 189 zamlanan otobüs bileti fiyatları için firmalardan değişik bir çözüm geldi! Otobüs biletlerinde taksit dönemi resmen başladı! Peki, şehirler arası

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri kaç TL oldu? Otobüs biletlerine ne kadar zam geldi?

Otobüs biletleri fiyatları kurban bayramına az bir zaman kala araştırılıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası otobüs fiyatları merak ediliyor. İşte otobüs biletlerine dair detaylar!

Otobüs bileti fiyatları yüzde 189 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tatil döneminin yaklaşması ve akaryakıtta son bulmayan zamlar otobüs bileti fiyatlarında sebebiyet verdi! Yüksek Hızlı Tren'e gelen zam şokunun peşinden pek çok kişi otobüs bileti fiyatlarını araştırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatları uçtu! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale,

Otobüs biletleri patladı 41 milyon kişi tercihini değiştirdi

Türkiye’de otobüs fiyatlarına gelen zamların ardından bilet fiyatları, uçak biletleriyle yarışırken havayolu seyahatine ilgi de artış gösterdi. Edinilen son verilere göre Ocak ve Nisan ayı döneminde havayolunu tercih eden toplam yolcu sayısı da 41 milyonu geçti.

Akaryakıt ayçiçek yağı otobüs bileti alkollü içecek ve tütüne gelen şok zamların gizli nedenleri

Türkiye'de akaryakıt başta olmak üzere gıda, otobüs bileti, alkollü içecek, tütün, tüp gaz ve diğer temel tüketim maddelerine gelen zamlar Merkez Bankası'nın raporuna girdi Banka 14 Nisan'da yapılan PPK toplantısının özet metnini yayınladı. İlginç tespitlere yer verdi.

Eskişehir'de otobüs şoförleri için sosyal tesis inşa edildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

İstanbula gelen otobüs sayısı Haberi

İstanbula gelen otobüs sayısı



Topkapı ve Harem'deki otogara 1686 otobüs ile yaklaşık 55 bin yolcu geliyor ve bir o kadarda gidiyor


Otogarlar ihtiyaca yetmez oldu


Ağlayanların, sevinç gözyaşı dökenlerin birbirine karıştığı otogarlarda seyyar satıcıların da yeterince denetlenmemesi tam bir karışıklık yaratıyor.


  YILLAR önce yapılan Topkapı ve Harem'deki otogarlar artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi. Her gün Topkapı'daki Anadolu ve Trakya otogarlarıyla Harem'deki otogara bin altı yüz otobüs ile yaklaşık 55 gün yolcunun geldiğini ve aynı sayıda yolcunun gittiğini belirten yetkililer, bütün çabalarına rağmen kargaşalığı önleyemiyorlar.

  Taşı toprağı altın olarak nitelendiren İstanbul'a gelenler ile Anadolu ve Trakya'ya giden yüz binin üzerindeki yolcu bir o yana,...