11 / 05 / 2024

istanbula orman mı kurulacak

istanbula orman mı kurulacak

Veysel Eroğlu, Belgrad Ormanı'nda incelemelerde bulundu. Eroğlu, Avrupa ve Anadolu yakasında iki büyük kent ormanı projesinin müjdesini vererek Belgrad Ormanındaki tarihi su yolları ile bentlerin de restore edilmesi için proje hazırladıklarını söyledi.

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak! Hemen bakın!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan doğrultusunda başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili tüm merak edilenler paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Orman Genel Müdürlüğü tarih verdi! 249 sözleşmeli personel alınacak... Çalışmak isteyenler bu habere baksın

Orman Genel Müdürlüğü alımı için gerekli şartları araştırıyor. Peki Orman Genel Müdürlüğü orman mühendisi olmak için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar.

Bakanlık 249 sözleşmeli personel alacak! Kamuda yeni yıl müjdesi! Bu tarihleri kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından 249 sözleşmeli orman mühendisi alımı yapılacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yerli hibrit ayçiçeğinde hasat başladı! Ayçiçek fiyatı bugün kaç TL? 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Tekirdağ Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, yerli hibrit ayçiçeğinde hasadın yüzde 60'ının yapıldığına dikkat çekti. Hangi borsada ayçiçek bugün kaç liraya satılıyor? İşte ayçiçek 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere tonlarca tohum desteği! İçinde Ayçiçek yağı tohumu da var, almak isteyenler dikkat

Yozgat'ta "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında 1050 çiftçiye 60 14,5 ton yağlık ayçiçeği tohumu desteği yapıldı. Desteği almak isteyenlerin İl Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapması gerekiyor.

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Ecem Orman Ürünleri Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Orman Ürünleri Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Özyazı tarafından kuruldu.

O bölgeler yerleşime açılmamalı!

Toprak bilimci ve orman mühendisi Prof. Dr. Doğan Kantarcı, İzmir'de yapılaşmaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kantarcı, belirli yerlere dikkat çekti ve o bölgelere konut yapılırsa sel felaketi yaşanabileceğine dikkat çekti.  

Tarım ve Orman Bakanı duyurdu! Destek verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ocak-Nisan 2021 için geçerli litresi 2,80 lira olan çiğ süt tavsiye fiyatına, Bakanlıkça litre başına 30 kuruş destek verileceğini bildirdi.

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

Gıda, tarım ve orman alanında düzenlemeler yapan kanun Resmi Gazete'de yayımlandı!

"Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkındaki Kanun" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

istanbula orman mı kurulacak Haberi

istanbula orman mı kurulacak


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarına iki dev orman kuracaklarını açıkladı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, beraberindeki bir heyetle birlikte Belgrad Ormanı'nda incelemelerde bulundu. Eroğlu, Avrupa ve Anadolu yakasında iki büyük kent ormanı projesinin müjdesini vererek Belgrad Ormanındaki tarihi su yolları ile bentlerin de restore edilmesi için proje hazırladıklarını söyledi. Eroğlu, Belgrad Ormanı'nın UNESCO Kültür Mirası listesine girebilmesi için de müracaatta bulunacaklarını söyledi.


EMANETİ KORUMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ


Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Özellikle bakanlık olarak burada bir inceleme yapalım dedik. Çünkü biz burayı emanet olarak aldık ve bu emaneti korumak için her şeyi yapacağız. Özellikle çok büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. İstanbulluların özellikle buraya cumartesi Pazar günlerinde, tatil...