06 / 05 / 2024

İstanbulda doğalgaz abone sayısı

İstanbulda doğalgaz abone sayısı

1994 yılında İstanbul'da doğalgaz kullanımı konutlarda yaygınlaşıyormuş, beş yıldızlı oteller ise yavaş yavaş doğalgaza geçiyormuş. 101 sanayi kuruluşu, 6 büyük otel ve 125 bin konut doğalgaz kullanıyormuş.

Doğalgaz ve elektriğe zam!

Doğalgaz fiyatlarına ocak ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı. Elektrik tarifelerinde ise tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere yaklaşık yüzde 6 zam yapıldı.

Doğalgaz abone bağlantı bedelleri 2016!

Doğalgaz abone bağlantı bedelleri, Doğalgaz Piyasası Mevzuatları çerçevesinde belirleniyor ve bir defaya mahsus olmak ve iade edilememek üzere tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abone bağlantı bedelleri 2016 ne kadar?

İlçelere doğalgaz götürülmesinde başvuru süresi uzatıldı!

Doğalgazın ülke genelinde yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda, mevcut dağıtım bölgelerinin lisans kapsamı dışında kalan ve ilçelere doğalgaz ulaştırılmasını sağlamak amacıyla isteklilere verilen abone bedelini ödeme süresi Kasım 2015'e kadar uzatıldı.

Doğalgaz abone bağlantı bedeli ne kadar?

Yeni mesken veya işyerine taşınmanız durumunda gayrimenkule yaptıracağınız abonelikler arasında doğalgaz da bulunuyor. Peki, doğalgaz aboneliği nasıl alınır? 2015 yılı doğalgaz abone bağlantı bedeli ne kadar?

Doğalgaz abone bağlantı bedeli nedir?

Doğalgaz tarifeleri 4646 sayılı Doğalgaz Piyasası Kanunu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) bu kanuna dayanarak yürürlüğe koyduğu Kurul Kararları çerçevesinde belirlenir. Peki, doğalgaz abone bağlantı bedeli nedir?

Doğalgaz abonelik ücreti 2015!

Doğalgaz abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerinden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz abone no öğrenme!

İGDAŞ’a yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki, doğalgaz abone no nasıl öğrenilir? İşte doğalgaz abone no öğrenme işlemleri..

Denizli'de temel inşaatında doğalgaz sızıntısı!

Denizli'de inşaatın temeli için kazılan çukurda bitişikteki sokak zemininde toprak kaymasına yol açtı. Kayan toprak, abone bağlantısı için zeminden geçen doğalgaz borusunun hasar görerek kırılmasına yol açarken, borudan çevreye gaz yayıldı.

Sokakta doğalgaz yoksa nasıl abone olunur?

Sokakta doğalgaz yoksa nasıl abone olunur? İstanbul'da sokağa doğalgaz getirmek için, İGDAŞ Pazarlama Şeflikleri ile 444 36 36 nolu İGDAŞ Çağrı Merkezi aranarak abonelik işlemleri başlatılabiliyor...

Ankara'da konut başına doğalgaz tüketimi 1.096 lira!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, başkentin abone sayısında da ikinci olduğunu açıkladı Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 9,5 milyon konut abonesi, toplam 9 milyar metreküp doğalgaz tüketti

Akyazı TOKİ Evleri'ne doğalgaz müjdesi!

Akyazı TOKİ evlerine doğalgaz anlaşması yapıldı. AGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre mobil vezne kurularak abone olmaları sağlanacak. mülk sahibi kimlik fotokopisi, iskân belgesi ve ikametgâh belgeleri ile yapabileceklerdir.

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

İstanbulda doğalgaz abone sayısı Haberi

İstanbulda doğalgaz abone sayısı

 


Beş yıldızlı otellere doğalgaz


İstanbul'da 101 sanayi kuruluşu ve 6 büyük otel doğalgaz kullanımına geçti. Çırağan, The Marmara, Etap Pulman ve Sabancı Center ise çok yakında doğalgaz kullanımına başlıyor.


Şule ÖZÇELİK


    Doğalgaz kullanımı konutlarda yaygınlaşırken, beş yıldızlı oteller de yavaş yavaş doğalgaza geçiyor. Conrad, Dedeman, Swiss, Mövenpick, Sürmeli ve Beyazıt President otelleri doğalgaz kullanmaya başlamış durumda. Çırağan, The Marmara ve Etap Pulman otelleri de doğalgaza geçme çalışmalarına başladı. Büyük oteller dışında, İstanbul'un en büyük iş merkezlerinden biri olan Sabancı Center da Kasım ayı sonunda doğalgaz kullanmaya başlayacak. İgdaş Genel Müdür Yardımcısı Fuat Şengül, fuel-oile yapılan zamdan sonra...