02 / 05 / 2024

istanbulda gelişecek semtler

istanbulda gelişecek semtler

İstanbul'da yıldızı parlayacak semtler: Küçükçekmece, Çeliktepe, Kartal, Rahmanlar, Tuzla, Kasımpaşa, Hasköy, Aynalıkavak, İkitelli, Sefaköy, Sancaktepe, Üsküdar, Sarıyer Pınar Mahallesi, Derbent, Cumhuriyet Mahallesi, Reşitpaşa ve Veliefendi...

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Otomobil piyasasında fiyatların düşmesiyle beraber, kasko fiyatlarında da düşüşler görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözler trafik sigortası fiyatlarına çevrildi. Peki trafik ve kasko fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru ne olur? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların yönü belli oldu. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Rakam verildi! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro kurunun yönünü merak ediyor. Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Rakam verildi! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı

Son dakika altın fiyatlarındaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlar altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı.

İmar barışıyla ilgili şok gelişme! Resmen Meclis'e geldi! İmar Kanunu değişecek mi?

TBMM'ye sunulan İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapıları ilgilendiren adımlar atılacak. Peki İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile neler değişecek? İşte ayrıntılar...

5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak

Altın fiyatları güçlü doların baskısı ve merkez bankalarının sıkılaşma politikalarından dolayı 5 gündür düşüyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı 4 saat sonra kritik gelişmeden sonra belli olacak.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Flaş altın yorumu... Altın fiyatları yarın düşecek! Uzman isim açıkladı

Son dakika altın fiyatlarındaki gelişmeleri yatırımcılar yakından takip ediyor. Yükselen altın fiyatları için, uzman isimden ''yarın altın fiyatları düşecek'' açıklaması geldi.

Benzin, motorin, LPG fiyatları düşecek mi? Sürücüler şimdi bakın! Opet, Shell, BP, Total, PO 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Sürücüler akaryakıtta son dakika gelişmelerini ve fiyatların ne zaman düşeceğini merakla araştırıyor. Peki bugün son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL oldu? Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte 13 Eylül 2022 Opet, Shell, BP, Total, Petrol Ofisi fiyat listesi...

istanbulda gelişecek semtler Haberi

istanbulda gelişecek semtler


ABD merkezli gayrimenkul danışmanlık şirketi RE/MAX 1997 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteriyor.  Murat Goldştayn tarafından  Türkiye'ye getirilen RE/MAX Türkiye, 227 ofisi ve 2 bin gayrimenkul yeni araziler kazanılması ve bu alanların dönüştürülmesi danışmanı ile hizmet veriyor. 2013 yılının ilk beş ayında yüzde 35 daha hızlı gerçekleşecek. İstanbul'da yıldızı parlayacak olan büyüyen RE/MAX'ın önümüzdeki beş yıla dönük hedefleri de semtler: Küçükçekmece, Şerifali, Çekmeköy, Alibeyköy, Balat, büyük. RE/MAX Türkiye kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, Sütlüce, Ümraniye, Fikirtepe, Kağıthane, Seyrantepe, Gültepe, önümüzdeki beş yıl içinde 10 bin gayrimenkul danışmanı ve 500 ofise ulaşmayı hedeflediklerini söylüyor. 14 bin 500 adetlik bir portföye sahip olduklarını söyleyen Goldştayn, "İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da hızlı büyüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde doğu illerinde de büyümek istiyoruz" diyor. 


Kentsel...