05 / 05 / 2024

İstanbulda ilk yerleşme sahaları

İstanbulda ilk yerleşme sahaları

Son yıllarda gelişimini hızlandırmış, ikamet edenlerin yanı sıra iş yerlerinin ve plazaların da ilgi gösterdiği bir mahalle olan Kozyatığı'nda, 1947 yılında 180 dönüm tarıma elverişli arazi almak mümkünmüş.

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

İŞKUR 2022’de kaç kişiyi işe yerleştirdi? İşte istihdamda ilk sıraya giren iller!

Milyonlarca kişinin iş başvurusu yapabildiği İŞKUR’un 2022’de ne kadar kişiyi işe yerleştirdiği ve hangi illerin ilk sırada geldiği belirlendi. İşte merak edilenlerin yanıtı…  

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

Fatih 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, 4-A Konut Yerleşme Alanları ve 4-B-8 Konut + Ticaret Alanları'na ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

ABD'de kritik gelişme sonrası altın ve doların ilk tepkisi...

Altın ve dolar fiyatıları üzerinde etkili olması beklenen ABD tarım dışı istihdam verileri belli oldu. İşte ABD'de kritik gelişme sonrası altın ve doların ilk tepkisi...

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

Yükselen konut fiyatları ve dolayısıyla yüksek kira bedellerine karşı yapılan hamleler arasında yer alacak olan yeni bir konut kampanyası ilk görüşme bugün yapılacak.

Amerika'da iklim değişikliğine karşı ilk yerleşim yeri kuruldu!

New Orleans’ın 70 kilometre güneybatısında ilk defa bir yerleşim planı, iklim değişikliği sebebiyle federal kaynak desteğiyle hayata geçirildi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ilk tabliyesi yerleştirildi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ilk tabliyesi yerleştirildi...

Yıllık cari açıkta 1,5 yılın ardından ilk kez iyileşme görüldü!

En son geçen yılın şubat ayında fazla veren ve o tarihten itibaren koronavirüs salgınının olumsuz etkileri ile eksiye geçen cari dengede, Ağustos 2019'dan bu yana ilk kez iyileşme görüldü.

Ercan Aksoy: Yapılaşma faylara göre yapılmalı!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, fayların yerine, deprem üretme potansiyellerine göre yapılaşma ve yerleşme alanları yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbulda ilk yerleşme sahaları Haberi

İstanbulda ilk yerleşme sahaları

Satılık bağ ve arazi


Kozyatağı ve İçerenköy asfalt yolları üzerinde 8 dönüm modern bağ olmak üzere dört parçada 180 dönüm ziraata elverişli arazi satılıktır.

Caddebostan'da Baki Tezcan'a müracaat. Telefon: 52-98



Satılık Ev


Bomonti'de tramvay durağına 5 dakika mesafede, bahçesiyle birlikte 205 m2 arsası olan; beş odası, biri alaturka diğeri alafranga iki mutfağı bulunan, her tarafı muşamba kaplı, alafranga banyo, iki hela, terkos, havagazı ve elektriği muhtevi kagir ev boş teslim 21,000 liraya acele satılıktır. Görmek isteyenlerin, bugün ve yarin saat 10'dan 19'a kadar Bomonti Cumhuriyet Mah. Havuzlubahçe Sokak'ında 53 No.ya müracaaatları.