29 / 04 / 2024

istanbulda nüfus artacak mı

istanbulda nüfus artacak mı

Funda Özkan Akşam Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ebru Özdemir ile yaptığı söyleşiye yer verdi...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Gram altın 950 TL'ye dayandı! Altın fiyatları artacak mı? Analistlerden bomba tahmin!

Uluslararası piyasalarda ons altın  yukarı yönlü hareket ederken, gram altın 950 TL bandına yaklaştı. Peki altın fiyatlarını neler bekliyor? Altın fiyatları yükselecek mi? Gram altın artacak mı? İşte altını olanların ve yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları...

Analistlerden kritik altın uyarısı! Bu hafta piyasaları neler bekliyor? Altın fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Uzmanlardan altın fiyatları için kritik uyarılar geldi. Peki altın fiyatları artacak mı? Altın piyasasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Nüfus artışı gayrimenkul fiyatlarını etkiliyor!

Pandemi ile beraber kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar tatil bölgesine göç ediyor. Nüfus artışı yaşayan kentlerde de ev fiyatları gittikçe yükseliyor.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

AVM'lere mesafe ve nüfus düzenlemesi geliyor!

AVM'ler ve  zincir marketlerin küçük esnafın aleyhine rekabet oluşmaması için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni alınacak kararlar ile AVM'lere mesafe ve nüfus düzenlemeleri geliyor.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kanal İstanbul ile gelecek nüfus artışı kenti yaşanılamaz kılacak!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek, “Deprem riskine karşı önlem alınması gereken bu ortamda Kanal İstanbul gibi bir projenin konuşulmaması gerekiyor. Nüfus artıracak yeni bir kent projesinin İstanbul’u yaşanılmaz bir kent haline getireceği aşikar” dedi.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

istanbulda nüfus artacak mı Haberi

istanbulda nüfus artacak mı

Funda Özkan Akşam Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ebru Özdemir ile yaptığı söyleşiye yer verdi.



Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ebru Özdemir söyleşimizde “Havalimanı çevreye inanılmaz pozitif etki yaratıyor. Bunu Sabiha Gökçen’de de gördük. Bölgedeki pasaport sahibi olanlar bile altı katına çıktı. Nüfus, işyerleri artıyor. Oteller yapılıyor, arazi fiyatları artıyor. Teknopark yapıldı, konut yerleşimi artıyor, AVM oldu, havalimanı çevresindeki refah düzeyi artırıyor. Aynısının yeni havalimanında olacağını düşünüyoruz” diyordu. 


Ebru Özdemir, Pendik İlçesi’nde yaptırdıkları kamuoyu araştırmasını gönderdi. 

Özellikle ‘nüfus artıyor’ sözüne takılmıştım. İstanbul’un yeni havalimanıyla 17 milyonluk kente göç daha da mı artacak? 

Sabiha Gökçen’deki veriler bir göçten bahsediyor ama İstanbul içi göç bu, hatta ilçe içi. 

Araştırmada, bölgede...