02 / 05 / 2024

istanbulda şantiyeler kapanacak mı

istanbulda şantiyeler kapanacak mı

İstanbul'da okulların açıldığı hafta şantiyeler bir hafta süreyle kapanacak. Kapanan şantiyeler daha sonra kademeli olarak yeniden çalışmaya başlayacak.

2023 okullar ne zaman kapanacak? Bu sene yaz tatili ne zaman başlayacak? 

Öğrenciler ve veliler bu sene okulların ne zaman kapanacağını sorguluyor. Peki 2023 yaz tatili ne zaman? 2023 okullar ne zaman kapanacak? İşte detaylar...

Bakan Kirişci’den planlı üretim açıklaması: İstediğimi ekerim devri kapanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal üretimde daha planlı olunması gerektiğini ve bu hedefe ulaşmak için her türlü sevk ve idarenin bakanlık tarafından yürütüldüğü bir çalışma sürecine girdiklerini açıkladı. Kirişci, “İstediğimi ekerim devri kapanacak” dedi.

İstanbul'da şantiyeler bir hafta kapanacak! 

İstanbul'da okulların açıldığı hafta şantiyeler bir hafta süreyle kapanacak. Kapanan şantiyeler daha sonra kademeli olarak yeniden çalışmaya başlayacak.

Atatürk Havalimanı ne zaman kapanacak? İşte o tarih!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının ardından, Atatürk Havalimanı'nın uçuşlara ne zaman kapatılacağı merak konusu oldu. Peki Atatürk Havalimanı ne zaman kapanacak?

Kepez ve Santral'de şantiyeler kuruluyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez ve Santral inşaata başlamak için hazırlanıyor. Kepez ve Santral'de şantiyeler kuruluyor.

Ortahisar'daki çimento fabrikası kapanacak!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çimento fabrikasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Çimento fabrikası kapanacak. Faliyete devam etmesi gibi bir durum söz konusu değil, Sürecin kısa sürede tamamlanmasına katkı sağlayacağız" dedi.

Türkiye şantiyeler ülkesidir!

Mahmut Kılınç: “Türkiye, devam eden 100 bin adetlik projeleri ile adeta şantiyeler ülkesidir. Söz konusu yatırımların toplam bedeli 300 milyar dolar civarındadır” dedi.

Konuttaki açık ne zaman kapanacak?

Seçim sonrası siyasi belirsizliğin sona erdiğine dikkat çeken inşaat sektörü temsilcilerine göre konut satışındaki açık yılın son 2 ayında kapanacak.

Kış döneminde otellerin yüzde 65'i kapanacak!

TÜRKİYE Turizm Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, bayram tatiliyle doluluk oranı yüzde 90'a ulaşan otellerin okulların açılmasıyla yüzde 75'e düşeceğini söyledi.

Kış döneminde otellerin yüzde 65'i kapanacak!

Türkiye Turizm Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, kış döneminde ise otellerin yüzde 65′inin kapanmasıyla binlerce çalışanın işsiz kalacağını belirtti.

Manisa Gördes Barajı'ndaki çatlak 21 milyon TL'ye kapanacak!

DEVLET Su İşleri, 2009 yılında açılışı yapılan, 2011 yılında İzmir’e içme suyu vermeye başlanan Manisa’daki Gördes Barajı’nda imalat hatası iddialarına yol açan su sızıntısını önleyemeyince, onarım için barajdaki suyu boşalttı.

Ağaoğlu'nun acı günü: Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Trabzon'un Of ilçesinde, ikindi namazının ardından defnedilecek.

Ankara Bulvarı 17 Ağustos'ta kapanacak!

Ankara’da tartışma yaratan Ankara Bulvarı’nın kapatılacağı tarih belli oldu. Melih Gökçek’in konuyla ilgili basın toplantısı düzenlediği salonda ekrana yansıtılan yazıda, Ankara Bulvarı’nın kapatılacağı tarih 17 Ağustos 2015 saat 03.00 olarak belirtildi.

istanbulda şantiyeler kapanacak mı Haberi

istanbulda şantiyeler kapanacak mı

9 Eylül Pazartesi günü 2019-2020 eğitim öğretim Yılı kapsamında, öğreciler ders başı yapacak. Okulların açılması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi teyakkuza geçti. 

Habertürk'te yer alan habere göre, İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir başkanlığında AKOM'da toplantı yapıldı. Toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürülüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü,İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Umum Sevis Araçları Odası, İDO A.Ş ile İBB birimleri İETT,İSPARK A.Ş, Şehir Hatları yöneticileri katıldı. 

Toplantıda alınan karara göre, okulların açıldığı hafta şantiyelerde bir hafta çalışma yapılmayacak. Trafiği engellecek tüm etkenler ortadan kaldırılacak. Duran çalışmalar daha sonra kademeli olarak yeniden başlatılacak. Ayrıca mevcut çalışmaların okul açılış gününden önce bitirilmesi...