05 / 05 / 2024

istanbulda temiz sahilleri

istanbulda temiz sahilleri

1948 yılında, Akşam Gazetesi İstanbul sahillerinin geldiği noktaya dikkat çekmek istemiş. Çöp deryasına dönen İstanbul sahillerine karşı İstanbul Belediyesi'nin İstanbul'un güzelim koylara karşı gösterdiği ilgisizlikte şikayet edilmiş.

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 12 milyon 171 bin 303,84 TL sermaye bedeli ile Selim Asael, Selim Bergsen ve İlia Karavil ortaklığında kuruldu.

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

ABD Hazine Bakanlığı'ndan Temiz Teknoloji Fonu için yaklaşık 1 milyar dolarlık kredi!

ABD Hazine Bakanlığı, gelişmekte olan ülkelerin temiz enerjiye geçişini hızlandırmasına yardımcı olmak için Temiz Teknoloji Fonu'na (CTF) 950 milyon dolarlık bir kredi verdiğini duyurdu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te İsmail Volkan Temiz tarafından kuruldu.

Tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Gayrimenkul alım satım işleminde temkinli davranmak isteyenler tapu ile ilgili araştırmaları nasıl ve nereden yapacaklarını merak ediyor. Peki, tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Temiz Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Ekinci tarafından kuruldu.

Temiz 34 Yatçılık Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz 34 Yatçılık Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nur Aytul Temiz tarafından kuruldu.

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...

Fevzi Temiz Milli Dayanışma Kampanyası'na kira almayarak destek verecek!

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan Fevzi Temiz, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak amacıyla 7 kiracısından 3 ay boyunca kira almayacak

istanbulda temiz sahilleri Haberi

istanbulda temiz sahilleri




DİKKATLER:


   Çöp deryası


  Halkın bunca plaj, sandal, motor ve türlü deniz sporları hevesine rağmen belediyeciliğimizin sahillere karşı gösterdiği lakayıtlık yürekler acısıdır.

  Evvela eski devirde kapatılmış İstanbul sahilleri güya istimlak edilerek açılacaktır. Halbuki eski devirde düz arsa olan Caddebostan Çiftehavuzlar kıyıları bu devirde İstanbul'da şehircilik mütehassısı varken, kapatıldı. Hem de sahile tek amud bırakmamak kaydıyla.. Yavaş yavaş diğer sahillerimiz tıkanıyor.

  

   İkincisi: Çöp davası... Çöpler, eskiden bir dubanın bulunduğu nokta esas sayılarak ona göre dökülürdü. Şimdi plaj ve spora en...