29 / 04 / 2024

İstanbulda yol onarım çalışmaları

İstanbulda yol onarım çalışmaları

TEM otoyolunun Hasdal kavşağı-Harp Akademileri kavşağı arasındaki Seyrantepe bölgesi TEM yan yolda güney yol (İstanbul-Ankara yönü) Beşiktaş-Sarıyer çıkış kolunda sağdan şerit trafiğe kapatılacak. Çalışmalar yarın saat 06.00'a kadar sürecek...

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

Çatı onarımı ortak gider midir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '2 katlı evimiz var. Alt katta amcam oturuyor. Çatının onarılması gerekiyor. Onarımı için alt katta oturan amcam para vermeyeceğini söylüyor. Nasıl yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Kahramanmaraş'ta yol yapım ve onarım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Halidiye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Mardin'e 37 milyon TL'lik yol yatırımı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 270 km asfalt kaplama, 204 km stabilize kaplama, 771 km yol onarımı ve 110 km yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yürüttü

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor

Kütahya Belediyesi yol onarım çalışmalarına başladı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde heyelan tehlikesi olan yollar, belediye ekiplerince onarılmaya başlandı. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede hafriyat çalışması başlatıldı.

Van'da yol yapım çalışmalarında sona gelindi!

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ve Özalp Belediyesi’nin ortak yürüttükleri yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Kütahya'da yol onarım çalışmaları incelendi!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kirazlıyayla köyü yakınlarındaki yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Van Erciş'te yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erciş’teki mesaisine bayram tatilinde de devam etti.

İstanbulda yol onarım çalışmaları Haberi

İstanbulda yol onarım çalışmaları

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun Hasdal kavşağı-Harp Akademileri kavşağı arasındaki Seyrantepe bölgesi TEM yan yolda güney yol (İstanbul-Ankara yönü) Beşiktaş-Sarıyer çıkış kolunda sağdan şerit trafiğe kapatılacak. Çalışmalar yarın saat 06.00'a kadar sürecek.


Balıkesir-Dursunbey yolunun 33-34. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle (Ahmetölen Mahallesi mevkisi) 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak. 


Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 24-25. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları sebebiyle (Anamur-Kaledran arası-Kömürcüler mevkisi) 15.00-17.00 saatleri arasında araç geçişine izin...