24 / 07 / 2024

İstanbuldaki Cer atölyeleri otel olacak

İstanbuldaki Cer atölyeleri otel olacak

Ege Yapı Group, Kağıthane ve Yedikule’de, toplam değeri 1.3 milyar liralık projelere başlıyor. Firma, Yedikule’de cer (Lokomotif motorlarına bakım) atölyelerini restore ederek turizme kazandıracak.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Güngören Millet Bahçesi planları onaylandı! 

TOKİ'nin İstanbul Güngören Millet Bahçesi için hazırladığı imar planları bugün askıya çıkarıldı. Millet Bahçesi kapsamında, 34 bin metrekarelik araziye yapılacak millet bahçesinde, millet kıraathanesi, ibadethane, sanat atölyeleri, tenis-basketbol, voleybol gibi spor alanları yapılacak...

Cer İstanbul: Tarihe saygılı bir proje!

Ege Yapı ve Emlak Konut, İstanbul'un en köklü yerleşim yerlerinden biri olan Yedikule'de çok özel bir projeye, Cer İstanbul’a imza atıyor…

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.

Antalya Kumluca'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Antalya'nın Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yeni projelerden bahsetti. Çetinkaya, İlçemize içinde kütüphanesi, eğitim atölyeleri, salonları olan bir kültür merkezi yapıyoruz dedi.

Ankara'da kent bakım atölyeleri bakım onarım üssü haline dönüştü!

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinin kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçlarını karşılayan kent bakım atölyeleri, adeta Ankara’nın bakım-onarım üssü gibi çalışıyor.

ANKAmall'da çocuklara inşaat atölyesi kuruldu!

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor.

Kadir Has Üniversitesi'nde gayrimenkul satış atölyeleri başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi sektör firmalarının ve yöneticilerinin dinamik piyasa koşullarına uyumunu destekleyecek Satış Atölyelerini Mayıs’ta başlatıyor.

İstanbul'daki Cer atölyeleri ‘otel’ olacak!

Ege Yapı Group, Kağıthane ve Yedikule’de, toplam değeri 1.3 milyar liralık projelere başlıyor. Firma, Yedikule’de cer (Lokomotif motorlarına bakım) atölyelerini restore ederek turizme kazandıracak.

Kahramanlar'daki arsaya rezidans onayı çıktı!

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığından satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli imar planı değiştirildi.

İzmir'deki eski Tekel binası residence oluyor!

İzmir Kahramanlar’daki Eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri’nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ailesi tarafından inşa edilecek proje 7 bin 699 metrekare alan üzerinde yükselecek.

İstanbuldaki Cer atölyeleri otel olacak Haberi

İstanbuldaki Cer atölyeleri otel olacak

Hayata geçirdiği Batışehir projesiyle karma ve geniş kullanımlı konseptlere yönelik çalışmalarını hızlandıran Ege Yapı Group, yıl içinde Kağıthane’de karma bir projeye başlayacak. Yılın ikinci yarısında ön satışa çıkması planlanan proje ile içinde otel ve turizmi destekleyici ticari fonksiyonları barındıran Yedikule projesinin projelendirme aşaması tamamlandı.


Yedikule cer atölyelerinin bulunduğu alanda mevcut yapıyı zedelemeden proje için çalışacaklarını anlatan Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bölgede izin verildiği gibi turizm ve turizmi destekleyici ticari fonksiyonlar yapacaklarını dile getirdi. Kabadayı, “İtalya’dan bu konuda önemli bir hocadan etkileşim raporu aldık. Mevcut yapının zarar görmemesi önceliğimiz. Şu an metruk halde. Bunu aslına uygun olarak restorasyonunu yapıp sonrasında projeyi geliştireceğiz. İçinde müze de olacak. Yedikule Zindanları’nın yanında olduğu için turizm potansiyeli çok yüksek. Dünyadaki benzer...