19 / 05 / 2024

istanbuldaki kapanan alışveril merkezleri

istanbuldaki kapanan alışveril merkezleri

Alışveriş Yatırımcıları Derneği katkılarıyla hazırlanan rapora göre 24 AVM kapandı...

Kapanan işletmelerden çağrı: Kiraya ait borç stoklarımız birikiyor!

Kapanan işletmelerde çalışan ve salgın sürecinde işsiz kalan sektör çalışanları dün 5 şehirde sokağa çıktı. Açıklamada, “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre 180 bin iş yeri kapalı. Alınması gereken tüm tedbirleri alalım, işyerleri açılsın" ifadeleri kullanıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri kapanan esnafa kira yardımı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi döneminde iş yeri kapanan esnaflardan 2 ay boyunca kira alınmadığını dile getirdi. 

Gaziantep'te iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi süresi boyunca iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacağını açıkladı. 

İstinyePark 1 Haziran'da açılıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrasında kapanan alışveriş merkezleri yavaş yavaş açılıyor. İstinyePark da kapılarını 1 Haziran’da açacak.

Hangi AVM'ler açılacak 2020?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla kapanan alışveriş merkezlerinin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. Alışveriş merkezlerinde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor

AVM’ler açılışa hazırlanıyor!

Koronavirüs nedeniyle 21 Mart'ta kapanan alışveriş merkezleri (AVM) yeniden açılmak için gün sayıyor.

Avusturya’da Kovid-19 nedeniyle kapanan alışveriş merkezleri yeniden açıldı!

Avusturya’da yaklaşık bir buçuk ay sonra alışveriş merkezleri ve kuaförler yeniden hizmete açıldı.

AVM'ler yeni düzenlemeler ile açılacak! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele için kapanan alışveriş merkezleri bu ay yeni bir düzenle açılacak. Açılan mağazalarda herkes tek bir hat üzerinde yürüyecek. Raf raf gezme ya da geriye dönme yok. Eğer sosyal mesafe korunmazsa da alarmlar çalacak

Hangi AVM’ler kapandı 2020? İşte kapanan AVM’lerin listesi!

Çin’de başlayan ve kısa süre dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı ülkemizde önlem çalışmaları devam ediyor. Merak konusu olan ‘AVM’ler kapanacak mı?’ soruları üzerine, AYD'den AVM’lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı geldi. Peki hangi AVM’ler kapandı? İşte kapanan AVM’lerin listesi…

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Kapalıçarşı'da kapanan iş yerlerinin sayısı artıyor!

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul’un kalbi Kapalıçarşı’nın son durumunu anlattı: "Kapanan, el değiştiren iş yerlerinin sayısı artıyor. İşimiz ve ciromuz azalıyor. İyimser bakmaya çalışıyorum ama sıkıntımız büyük."

Adana Dilberler Sekisi'ndeki yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Adana'da heyelan nedeniyle istinat duvarının çökmesi üzerine tek yönlü olarak araç trafiğine kapanan Dilberler Sekisi'nde onarım çalışmalarının ağır ilerlemesi büyük tepki topluyor.

Konya tramvay iyileştirme çalışmaları ne zaman bitecek?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, müjde verdi. Başkan Akyürek, tramvay çalışmalarından dolayı kapanan bazı caddelerin kısa bir süre içerisinde açılacağını ve tramvayların yeniden hizmete gireceğini söyledi.

istanbuldaki kapanan alışveril merkezleri Haberi

istanbuldaki kapanan alışveril merkezleri

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkan Yardımcısı Özlem Gökçe 2012 yılı içerisinde 24 AVM'nin kapandığını söyledi. Gökçe Avrupa Yakası'nda kapanan AVM sayısı 9 iken Anadolu Yakası 'nda bunun 2 olduğunu sözlerine...