15 / 05 / 2024

İstanbulun caddeleri

İstanbulun caddeleri

1959 yılında Yedikule - Kazlıçeşme yolu, Edirnekapı - Kazlıçeşme yolu, Florya - Sirkeci yani Sahilyolu'na bağlanacakmış. Ayrıca Bakırköy için hazırlanan imar planı da tasdik edilmek üzere valiliğe verilmiş.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunun 2'ncisi yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun ikincisine göre, 2013 yılındaki yüzde 5'lik boşluk oranı bu yıl yüzde 10'a yükseldi.

Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'ya yeni alışveriş caddeleri geliyor!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasında yol çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyor.

İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield'in araştırmasına göre 5 orta çaplı AVM büyüklüğüne denk gelen İstiklal, Bağdat ve Nişantaşı Caddeleri, Londra'daki Oxford ve Berlin'deki Ku'damm Caddeleri ile yarışıyor...

İstanbul'un alışveriş caddeleri Oxford Street ile yarışıyor!

Cushman & Wakefield, İstanbul’un alışveriş caddelerini perakende stoku, ulusal/uluslararası markalar ve lüks markalarla, kategorilerin dağılımını ve gerçekleşen kiralamaları ayrı ayrı analiz etti. İstanbul'un alışveriş caddeleri Oxford Street ile yarışıyo

Türkiye'nin en değerli caddeleri!

İstiklal Caddesi’nde 100 metrekarelik bir mağazanın aylık kirası ortalama 24 bin Euro’ya çıkarken, İstiklal Caddesi’ni sırasıyla Bağdat Caddesi ve Nişantaşı izliyor. İşte, Türkiye'nin en değerli caddeleri!

Türkiye’nin en değerli caddeleri İstiklal ve Bağdat!

JLL Türkiye Perakende Pazarı Raporu’na göre Türkiye’nin cadde perakende pazarında 7 lokasyonda deyim yerindeyse yer bulmak imkansız hale geldi. Türkiye’nin en değerli caddeleri İstiklal ve Bağdat.

İstanbulun caddeleri Haberi

İstanbulun caddeleri



Edirnekapı ve Yedikule yolu Florya asfaltına bağlanacak.


Bakırköy için hazırlanan imar planı da tasdik edilmek üzere valiliğe verildi.


  Kazlıçeşme'yi Yedikule'ye ve Edirnekapı'ya bağlayan tren yolu altındaki yeni köprünün bugünkü ihtiyaca cevap veremeyecek kadar dar olduğu görülerek genişletilmesine karar verilmiş ve faaliyete geçilmiştir. Köprü 25 metre genişliğinde olacak, bu suretle Yedikule önünden geçmekte olan 30 metrelik yolu kendine bağlayacaktır. Böylece de Yedikule - Kazlıçeşme yolu Edirnekapı - Kazlıçeşme, Florya - Sirkeci asfaltına bağlanmış olacaktır. 

  Buna ait faaliyet için teşkil edilen fen heyeti dün mahallinde tetkik yapmıştır. Yolun sahile kadar uzatılması için burada bulunan deri imalathanelerinden bir kısmının kaldırılması gerekmektedir. 

  Diğer...