19 / 05 / 2024

İstanbulun fethi kutlamalarında Aksa Jeneratör

İstanbulun fethi kutlamalarında Aksa Jeneratör

İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Yenikapı’da düzenlenen kutlama töreninin enerji ihtiyacını Aksa Jeneratör karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 milyon yeni konutun müjdesini verdi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fenerbahçe'nin yönetim kurulunda yer alan ve 2011 Fenerbahçe'nin avukatlığını üstlenen Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç yaşında? Fethi Pekin kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Yabancıya konut satışında hangi şehirler öne çıktı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışında öne çıkan şehirler hakkında bilgi verdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Fethi'nin 568’nci yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul'la ilişkin konuştu.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Son dakika haberi! Yılbaşında 4 günlük yasak mı geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı misafirlik, mevlit, cenaze ve yılbaşı kutlamaları gibi yeni tedbirlerle ilgili Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, virüsün yayılmasını engellemek amacıyla yılbaşında sokağa çıkma yasağı kısıtlamalarının gündemde olduğunu söyledi.

Ömer Fethi Gürer: Yabancılar Anadolu’daki verimli toprakları alıyor!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de verimli tarım arazilerinin yurt dışından gelen yabancı firmalarca alınmakta olduğunu vurguladı. Gürer, "Çiftçiler kendi topraklarında amele olmaya zorlanıyor" diye konuştu.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi 2020'de tamamlanacak!

Elazığ'da inşaatı duran Fethi Sekin Külliyesi'nin borçları yüzünden inşaat durmuştu. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu başkanı külliye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Külliye 2020 yılında açılacak.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı durdu!

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

2019-2020 yıllarında yapılması planlanan marina var mı?

Marinalarla ilgili çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "2019-2020 yıllarında yapılması planlanan marina var mı?" diye sordu...

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Duran, Yener Ciner ve Şahao Sezgin ortaklığında kuruldu.

İstanbulun fethi kutlamalarında Aksa Jeneratör Haberi

İstanbulun fethi kutlamalarında Aksa Jeneratör

30 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen törende İstanbul’un fethi, özel gösteriler eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı.


İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından  bu yıl ilk kez İstanbul’un en büyük meydanlarından biri olan Yenikapı’da gerçekleştirilen fetih kutlamalarına yaklaşık 1.5 milyon kişi katıldı. 562 kişilik mehteran ekibinin ve 478 kişiden oluşan Fetih Birliği’nin gösterileri coşkuyla izlendi.  Enerji sektörünün önemli oyuncularından Aksa Jeneratör, bu anlamlı günde  19 adet jeneratör ve toplam 3510 kVA kurulu güç ile tören alanının enerji ihtiyacını karşıladı.  100 metreye 18 metre boyutlarında, şu ana kadar Türkiye'de kurulan en büyük sahne özelliği taşıyan platform ile kutlamalar her yerden rahatlıkla izlendi.




Aksa Jeneratör, tören alanındaki konser etkinlikleri, yarışlar, spor organizasyonları ve tarımsal sulama faaliyetleri gibi enerji ihtiyacı olan her noktaya destek verdi....