01 / 05 / 2024

istanbulun köyleri nerede

istanbulun köyleri nerede

1937 yılında Hükümet köy birlikleri kanununu tasarlıyormuş. İstanbul'a bağlanacak köylere yakın köyler de bir idare altında birleştirilecekmiş. İstanbul'un ilçelerine bağlı toplam 312 tane köy varmış.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Lisa K. King kimdir? Ford Otosan’da hangi görevleri üstlendi?

Lisa K. King  nerede okudu? Rusya’da ne iş yaptı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte Lisa K. King’in hayatı...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

En ekonomik bulaşık makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! 19 Aralık 2022 fiyat listesi

En uygun buluşak makinesi hangi adreste satılıyor? Sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Beyaz eşyalarda en büyük indirimler nerede? 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sezon kampanyalarına göre beyaz eşyalarda en büyük indirimlerin nerede olduğuna baktık. İşte kampanyalı beyaz eşyalar ve fiyatları...

Beyaz eşyada en büyük indirim nerede? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

En büyük indirim oranına sahip beyaz eşyaları ve fiyatlarını topladık. O ürünleri ve fiyatları şöyle…

LG Quadwash Bulaşık Makinesi ne kadar? En ucuz LG bulaşık makinesi nerede satılıyor? LG 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

LG bulaşık makinesinin fiyatını merak edenler için, QuadWash teknolojisine sahip bulaşık makinesi en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışa çıktı. Kullanan herkes tarafından çok beğenilen, 3 sepetli bulaşık makinesi en uygun fiyatıyla 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Beko bulaşık makineleri ne kadar? En ucuz Beko bulaşık makinesi nerede? İşte, 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Beko’da ayın ürünü, Beko BM 5045 Bulaşık makinesi oldu. Herkes tarafından çok sevilen bulaşık makinesi, şimdi en uygun fiyatıyla haberimizde sizi bekliyor. Sizde en ucuz Beko çamaşır makinesi nerede diye arıyorsanız, işte Beko 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede? İşte o adresler! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evine yeni bulaşık makinesi almak isteyenler, yeni ev düzenler bu haberimiz sizin için. En ucuz Arçelik bulaşık makinesini nereden alabilirsiniz araştırdık. En uygun Arçelik 6144 Inox 4 program bulaşık makinesi fiyatlarıyla listeledik. İşte, Arçelik 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

istanbulun köyleri nerede Haberi

istanbulun köyleri nerede

İstanbul'da kaç köy birliği teşkil edilecek



Hükümetçe köy birlikleri teşkili kanunu layihası hazırlanırken bütün vilayetler de bu hususta tetkiklere başlamışlardır.

İstanbul vilayetini teşkil eden Beyoğlu, Eyüp, Üsküdar, Bakırköy, Çatalca, Silivri, Şile, Kartal, Yalova, Sarıyer kazalarına merbut olarak 312 köy vardır.

Merkez ittihaz edilecek köye en çok beş kilometre dahilinde bulunan köyler bir idare altında birleştirileceğinden bu cihet tetkik edilecektir. Tetkik neticesinde İstanbulda kaç köy birliği teşkil edileceği tesbit olunacaktır.


Son Posta 11 İkincikanun (Ocak) 1937



Abdullah Kutalmış...