03 / 05 / 2024

istanbulun vizyonu

istanbulun vizyonu

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu İnşaat' ı kamu ortaklı projelerindeki deneyimleri ile ele almayı hedefliyor. Düzenlenecek seminer halka açık vede ücretsiz olarak düzenleniyor.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Bursa'nın geleceğini tasarlıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günü kurtarmak için değil geleceği tasarlamak için çalıştıklarını söylüyor. Aktaş, “Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Bursa’yı geleceğe taşıyacak adımları bir bir atıyoruz” diyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimliği olan şehirler bırakacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni Şehircilik Vizyonu" doğrultusunda, şehirlerin planlama ve tasarımında milli ve manevi değerlere, medeniyetlerin miraslarına ve kültürel kodlarımıza sahip çıkan bir anlayışın hâkim kılınacağını söyledi...

Kenya Vizyon 2030 Sekretaryası Türkiye'de konut projelerini inceledi!

2030 Vizyonu Uygulama Sekretaryası personeline Türkiye’de çalışma ziyareti düzenlendi. Bilgi edinilmesi amacıyla TOKİ ve Ankara’daki önemli sosyal konut projeleri ziyaret edildi.

Tüm tapu kayıları devletin güvencesinde kayıt altında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce "Tek Sistem, Tek Koordinat, Tüm Türkiye Hedef 2020" sloganıyla bir otelde düzenlenen "Kadastro Müdürlükleri 2020 Vizyonu Toplantısı"na Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı da katıldı.

Türk milleti tapuya ve konut edinmeye önem veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce "Tek Sistem, Tek Koordinat, Tüm Türkiye Hedef 2020" sloganıyla bir otelde düzenlenen "Kadastro Müdürlükleri 2020 Vizyonu Toplantısı"nda önemli açıklamalar yaptı.

Ümraniye'de 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm planı hazırladıklarını açıklayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Ümraniye değişen vizyonu ve gelişen sosyo-kültürel yapısıyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline geldi” dedi. 

Konya'da şehir kimliği ve estetiği ön planda olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya’nın da dahil olduğu “Şehir 2023 Vizyonu Projesi” kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendirmek için Konya'ya geldi.

Mehmet Özhaseki: Şehirciliğin yeni vizyonu insan odaklı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şehircilikte yeni vizyonumuz insan ve varlık odaklı, dönüşüm fırsatını değerlendirerek şehirlerimizi afetlere hazır hale getiren, yenilikçi ve özgün, katılımcı, şeffaf ve çözüm odaklı ilkeler üzerine inşa edilmiştir." dedi. 

Şehir hastaneleri Türkiye'ye büyük sağlık vizyonu kazandıracak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'da açılması planlanan şehir hastanesi ile yapımı devam eden yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu.

Son 15 yılda gayrimenkul sektörünün vizyonu değişti!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, son 15 yılda konut sektörünün gerçirdiği dönüşümden bahsetti. Kurum, inşaat ve gayrimenkul sektörünün vizyonundaki değişimleri anlattı.

istanbulun vizyonu Haberi

istanbulun vizyonu

KADİR Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından düzenlenen seminerde, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan 'İstanbul'un Gelişimi ve Pazarlanması' konularını anlatacak. Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsii'nde bugün, saat 14:00 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminerde Nuhoğlu 'Bir Şehrin Gelişmesinde ve Pazarlanmasında Özel Sektör ve Kamu Sektörü İşbirliğinin Önemi've "Dönüşen, Gelişen Fikirtepe Bölgesi" başlıklı konulan, Nuhoğlu İnşaat'ın kamu ortaklı projelerindeki deneyimleri ile ele alacak. Seminer halka açık ve ücretsiz olarak...