08 / 05 / 2024

istanbulun yeni metrobüs hatları hangileri

istanbulun yeni metrobüs hatları hangileri

İETT, iki yeni metrobüs hattını hizmete açtı. Peki yeni metrobüs hatları hangi duraklar arasında çalışacak? 34BZ Beylikdüzü Zincirlikuyu metrobüs hattı hangi duraklar arasında hizmet verecek? 34AB Avcılar Söğütlüçeşme hattı hangi duraklardan geçecek?

Ekrem İmamoğlu: Metrobüs yoğunluğunu hafifletecek tek şey metrodur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs filosuna dahil etmek üzere, ikinci kez yeni araç incelemesi yaptı. İmamoğlu, “Bugünü çözüyoruz, ama 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl sonrasını da düşünüyoruz.  Bu hatta, insanları mümkün olduğu kadarıyla metroyla buluşturmakla çözüm bulacağız.” dedi.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul’da D-100 karayolu dışında da yeni metrobüs hatlarını devreye almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

Metrobüs Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını ikiye katladı!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Beylikdüzü'nde metrobüs konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Yeni malik sıfatıyla tahliye işlemleri!

Mesken ve çatılı işyeri gibi taşınmaz kiralamalarında kiraya veren, kira sözleşmesini; gereksinim, yeniden inşa ve imar gibi nedenlerden dolayı da feshedebiliyor. Peki, yeni malik sıfatıyla kiracı nasıl tahliye edilir?

Metrobüs Beylikdüzü'nde metrekare fiyatlarını artırdı!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

istanbulun yeni metrobüs hatları hangileri Haberi

istanbulun yeni metrobüs hatları hangileri

34BZ ve 34AS metrobüs durakları hangileri?


İstanbul metrobüs hatlarına bugün iki yeni hat daha eklendi. 34BZ Beylikdüzü - Zincirlikuyu metrobüs hattını kullanan yolcular artık hiç aktarma yapmadan Beylikdüzü’nden Zincirlikuyu metrobüs durağına ulaşabilecek. 


34 BZ Beylikdüzü Zincirlikuyu ile hizmete giren 34AS Avcılar Söğütlüçeşme metrobüs hattı ile İstanbul Boğaz Köprüsü'nü geçen metrobüs hattı sayısı ikiye çıktı. Bundan sonra 34A ile birlikte 34AS metrobüs hattı da Zincirlikuyu'da yolcu indirerek İstanbul'un Anadolu yakasındaki son durağı Söğütlüçeşme'ye (Kadıköy) ulaşacak.


Peki yeni metrobüs hatları hangi duraklar arasında hizmet verecek? 34AZ Avcılar Zincirlikuyu metrobüs hattı hangi duraklar arasında yolcu taşıyacak? 34AZ metrobüs hattının durakları hangileri? 34AS Avcılar Söğütlüçeşme metrobüs hattı hangi duraklar arasında hareket edecek? 34AS metrobüs hattının hangi duraklarda duracak? İşte o yeni iki metrobüs hattının durakları...


34BZ Beylikdüzü -...