21 / 05 / 2024

istanbulun yeni sayfiye yerleri

istanbulun yeni sayfiye yerleri

Hürriyet Gazetesi yazarı Namık Göz bu hafta köşesinde "İstanbul'un yeni sayfiye yerleri!" konusunu ele aldı. Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş.

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Kartal Rönesans Sayfiye 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksiti bizden" sloganı ile tanıtılıyor.

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin!

Rönesans Konut imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganıyla tanıtılıyor.

Rönesans'tan 2015'te 3 yeni proje!

İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyuran Rönesans Konut, 2015'e 3 yeni proje ile girecek.

Rönesans Sayfiye yeni yıl etkinliği düzenliyor!

Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 3 bloktan oluşuyor. Rönesans Sayfiye yeni yıl etkinliği düzenliyor.

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'de yeni karma projeye hazırlanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Rönesans Gayrimenkul'ün yatırımları, yeni projeleri ve yeni satışa çıkmasına rağmen yoğun ilgi gören Rönesans Sayfiye projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

İstanbul'un yeni sayfiye yerleri!

Hürriyet Gazetesi yazarı Namık Göz bu hafta köşesinde "İstanbul'un yeni sayfiye yerleri!" konusunu ele aldı. Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş.

Büyükçekmece, İstanbul'un batısındaki yeni şehir oldu

Sayfiye yeri olarak bilinen Büyükçekmece, yirmi yıllık bir kentleşme çalışmasının sonucunda İstanbul'un batısındaki yeni yerleşim birimi oldu

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

istanbulun yeni sayfiye yerleri Haberi

istanbulun yeni sayfiye yerleri

BURSA Valilisinin Heykeldeki tarihi binasının özel kalem odasında görüşme sırasını beklerken, 6 aydan beri Mudanya Kaymakamı olarak görev yapan Orhan Çiftçi ile derin bir Mııdanya sohbetine daldık. 

Sonradan Ultra Maraton yorgunu İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe nin de katıldığı sohbetteki konu elbette ki turizm oldu. 

Son açıklanan rakamlara göre dünyanın en çok turist çeken kentleri sıralamasında İstanbul 7'nci sıraya yükselmiş. Dünya harikası İstanbul'u geçen yıl tam 11 milyon turist ziyaret etmiş. 

Sanılanın aksine ilk sırada Araplar bulunmuyor. İlk sıra Almanlanıı. Onları Rusya ve ABD'li turistler izliyor. 

istanbul'un turistinin Bursa ile ne ilgisi var dediğinizi duyar gibi oluyonım. İlgisi var. I lem de çok yakından ilgisi var. 

Yeni ulaşım olanaklarının 2015 yılından itibaren Bursa ve çevresini nasıl değiştireceğini iki haftadan beri yazıyorum. 

Zaten denizyolu ile İstanbul-Mudanya arası...