07 / 05 / 2024

İstasyon Meydanı tamamlandı

İstasyon Meydanı tamamlandı

Eskişehir'de Hızlı Tren yolunun yer altına alınmasından sonra düzenleme çalışmaları başlayan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanı'nda asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Taksim Meydanı projesi için halk oylaması 19 Ekim'de başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan Taksim Meydanı projesinde yarışma kısmı tamamlandı. 146 proje arasından 3 proje finale kaldı. İstanbul halkı 19 Ekim-12 Kasım arasında Taksim Meydanı için oy kullanacak. Halk beğendiği projeyi seçecek, kazanan proje 16 Kasım haftasında duyurulaca

Taksim Camii’nin yüzde 80’i tamamlandı!

İstanbul Taksim Meydanı’nda temeli 2017'de atılan Taksim Camii’nin yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Meydan Ardıçlı’da dükkanların yüzde 80’i satıldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde ticari ünitelerin yüzde 80’inin satışı tamamlandı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişiyor.

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

İstasyon Meydanı tamamlandı Haberi

İstasyon Meydanı tamamlandı

Eskişehir'de Hızlı Tren yolunun yeraltına alınmasından sonra düzenleme çalışmaları başlayan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanı'nda asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İstasyon Meydanında çalışmalarını tamamladı. Bankların yerleştirilmesi sonrası hizmete giren İstasyon Meydanı çalışmaları OEDAŞ trafosunun kaldırılmasının gecikmesi nedeniyle bitirilememişti. İstasyon Meydanında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaklaşık 2 bin metrekare alanı baskılı desen asfalt işlemi yaparak boyadılar. Meydan için yaklaşık 10 bin 500 metrekare taş uygulaması yapılarak, kaldırımlar ve yürüyüş alanları tamamlandı. Yeni kavşağın da düzenlendiği İstasyon Meydanında Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ise çiçeklendirme çalışmaları ve oturma alanlarına 18 adet bank yerleştirdi. Eskişehir’in görünümüne güzellik katan İstasyon Meydanı, vatandaşların beğenisini kazandı. Yerleştirilen banklara oturan vatandaşlar hem dinlendiler hem de kentte yeni...