12 / 05 / 2024

İstasyon Meydanı toplu açılış

İstasyon Meydanı toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış için Diyarbakır’a geliyor. Erdoğan, 640 milyon liralık yatırım ile 223 açılış yapacak.

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşti.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

TOKİ Adana'da 15 yılda 17 bin 94 konut yaptı!

Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ kanalıyla son 15 yılda 17 bin 94 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti... 

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 3.Etap için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndaki Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'taki 529 konut kuralı olarak satılıyor.

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

İstasyon Meydanı toplu açılış Haberi

İstasyon Meydanı toplu açılış

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da yapılan yatırımların toplu açılışını yapmak üzere kente gelecek. Yapılacak törenle toplamda 640 milyon lira maliyetle yapılan 223 yatırımın açılışı gerçekleştirilecek.


Merkeze bağlı Bağlar ilçesinde bulunan İstasyon Meydanı’nda 2 Mayıs saat 17.00’da yapılacak olan törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplam 223 yatırımın açılışı gerçekleştirecek.


640 milyon lira tutarındaki yatırımların açılış töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapacak. Törendeki açılışın yatırımları ve bedelleri şöyle:

"TOKİ’den Konut, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Cami Restorasyonu” Başbakanlık’a bağlı TOKİ tarafından bin 124 konut ve ticaret merkezi yapıldı. Ayrıca dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik 768 konut, aynı bölgede ticaret merkezi ve altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Sur ilçesinde bulunan Sultan Sasaa Türbe ve Mescidi, Lalebey Camisi, Şeyh Yusuf Camisi, Nasuh Paşa Camisi ve Ragıbiye Camii’nin restorasyonu yapıldı....