19 / 05 / 2024

İşte Battal İlgezdinin evleri

İşte Battal İlgezdinin evleri

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı.

İşte Battal İlgezdi'nin evleri!

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı.

Battal İlgezdi: Deprem toplanma alanları imara açılmış!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kültür merkezleri ve "deprem toplanma alanları" ilgili açıklamalarda da bulundu. İşte Genel Yayın Yönetmenimiz Alâettin Bahçekapılı'nın İlgezdi ile yaptığı söyleşi.

Battal İlgezdi'den İstanbul Finans Merkezi tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 'Torba Yasa'ya eklenen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arazisinin Ümraniye Belediyesi sınırlarına eklenmesini değerlendirdi. İlgezdi, "Barbaros Mahallesi halkıyla bu karara direneceğiz" dedi. İşte o açıklama..

Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı, Battal İlgezdi'ye teşekkür plaketi verdi!

Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı esnafı tarafından düzenlenen kahvaltıda esnaf ve mahalle halkı ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye, Çarşının Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Uçan tarafından esnaf adına bir teşekkür plaketi ve

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Finans Merkezi ve Emekevler'i anlatıyor!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Finans Merkezi projesindeki son durumu ve Emekevler projesini anlattı. İşte o basın toplantısı...

Battal Gazi'nin evinde kazı çalışması başlayacak!

Battalgazi  ilçesindeki, Selçuklu dönemine ait olan ve "Battal Gazi Evi" olarak tescil edilmiş tarihi yapının rölöve, restitüsyon ve restorasyon projelerine esas teşkil edecek "temizlik kazısı" çalışmalarına başlanacak....

İBB Pendik'te arsa satacak

İBB istanbul Pendik'te 241,40 metrekarelik arsanın satışı için ihale düzenledi

İBB Eyüp'te arsa satacak

İBB İstanbul Eyüp'te 406 bin 45 metrekare arsanın satışı için ihale düzenledi

Dumankaya Adres Botanik'te 39 bin TL'ye son 2 konut!

Yaklaşık 10 gün önce satışa çıkan Dumankaya Adres Botanik'te 39 bin TL'lik stüdyo konutlardan son 2 tane kaldı!

İdealist Kent'te bahçeler yarışıyor

Hektaş  İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği  İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor

Milli Emlak'tan İstanbul Pendik'te 26 bin TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak, İstanbul Pendik'te 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla toplam 12 adet arsa satıyor

İBB Fatih'te dükkan kiraya verecek

İBB İstanbul Fatih'te 66 metrekare dükkanın kiralanması için ihale düzenliyor

Terrace Life Göcek'te 242 bin TL'ye! Hemen teslim!

Terrace Life Göcek'te konutların fiyatları 242 bin TL'den başlıyor...

İşte Battal İlgezdinin evleri Haberi

İşte Battal İlgezdinin evleri

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 12'si Küçükbakkalköy'deki Buz rezidansta, 3'ü de "Four Winds" projesinde olmak üzere 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı. 


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi "Ataşehirde belediye başkanı olana kadar bin 400 daire yaptım. Belediye başkanı olduktan sonra Erguvan adlı inşaat şirketimin yönetimini bıraktım. Şirket üzerine 2004'te aldığım kendi mallarım var. Küçükbakkalköy'deki araziyi kat karşılığı bir firmaya verdim. Arsa payı karşılığında 17 daire aldım. 


Belediyeyle ilgisi yok. Belediye başkanı olmadan önce ticaret yapmak suç mu? Belediye başkanı olduktan sonra 2'sini sattım. Geri kalanı da bağış yoluyla eşime ve kızlarıma verdim. Her şey yasal. Benim üzerime de 4 daire var" diyerek varlıklı olduğunu dile getirdi. 


Taşyapı'dan alınan dairelere...