19 / 05 / 2024

İşte Rengim yarışması devam ediyor!

İşte Rengim yarışması devam ediyor!

İnteraktif bir yarışma ile yeni bir heyecana imza atan Filli Boya, yarışmaya katılan herkese kendini yansıtan renkleri keşfederek evlerini güzelleştirme fırsatı sunmaya devam ediyor

THBB 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor!

THBB, üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek amacıyla 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor.

ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması Ödülleri ertelendi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), 12 Mart'ta düzenleyeceği, çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması” ileri bir tarihe ertelendi...

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'nda heyecan dorukta!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”nda, yepyeni ve heyecanlı bir aşamaya geçildi.

İşte Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nın sonuçları!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 123 projenin değerlendirildiği yarışmada 35 eser ödül aldı.

Şehitkamil Sanat Merkezi Mimari Fikir Yarışması'nda 66 proje yarışıyor!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda 66 projenin yarıştığını söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Çok değişik fikirleri görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda birinci olan eser Unicera'da sergilenecek!

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinci olan eser Yurtbay Seramik’te “Luce” adıyla hayat buldu. İç Mimarlık Yüksek Lisans öğrencisi Berk Arıl’ın tasarımı, Luce adıyla, Unicera 2016’da sergilenmek üzere özel olarak üretildi.

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları sürüyor!

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor. Başvurular 30 Aralık 2015’te sona eriyor.

TESKİ Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Hizmetlerini daha kaliteli sürdürebilmek ve halka daha iyi hizmet edebilmek adına, yapılacak olan yeni TESKİ hizmet binası için düzenlenen Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte dereceye giren projeler...

Elazığ Gazi Caddesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Ve Cephe Rehabilitasyonu Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte sonuçlar...

Sign of the City Awards yarışması 4 Kasım'da sonuçlanacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım'da açıklanacak.

Sign of the City Awards yarışmasının final jüri toplantısı yapıldı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım'da açıklanacak.

THBB 3. Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması başladı!

THBB sektörde faaliyet gösteren tesisleri iş sağlığı ve iş güvenliği açısından bilgilendirmek, farkındalık yaratmak, teşvik etmek ve tesislerin yeterliliğini ölçmek amacıyla Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’nın üçüncüsünü düzenliyor.

İşte Rengim yarışması devam ediyor! Haberi

İşte Rengim yarışması devam ediyor!

İnteraktif bir yarışma ile yeni bir heyecana imza atan Filli Boya, yarışmaya katılan herkese kendini yansıtan renkleri keşfederek evlerini güzelleştirme fırsatı sunmaya devam ediyor. Katılımcılara evlerini güzelleştirirken müthiş hediyeler kazanma şansını da sunan Filli Boya, AlpinaSilan Nevo ile yaşam alanlarına renk getiriyor.


1 Nisan’da başlayan ve 22 Haziran’a kadar sürecek olan yarışmada, katılımcılar AlpinaSilan Nevo’nun; Naturel, Sıradışı, Masalsı ve Sentez konseptlerinden ruhunu yansıttığına inandığı rengi seçerek tamamen kendilerine özgü bir yaşam alanı yaratıyor. Evlerinin bir köşesini veya yaşam alanlarını kendi tarzlarında diledikleri gibi yaratan olan katılımcılar, daha sonra tasarladıkları bu alanların fotoğraflarını çekerek ister www.facebook.com/filliboya , ister www.facebook.com/evimdergisi adresinden başvuru yapabiliyor. 


Yarışmanın sonunda; Mimar Merve Benice Musluoğlu, Mimar Şebnem Buhara, Filli Boya Pazarlama İletişimi Müdürü Selda Uzun, Filli Boya Renk Uzmanı...