27 / 04 / 2024

istikbal kosova

istikbal kosova

İstikbal, Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açtı. Böylece yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı.

İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu müşterileri ile kutlamak isteyen İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim hizmeti sizlerle.

İstikbal’den yemek odası takımı alanlara 799 TL değerinde 24 parça yemek takımı hediye! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstikbal’de yemek odası takımı alışverişlerinde 799 TL değerinde 24 yemek takımı hediye veriliyor. İşte 9 Ocak 2023 İstikbal fiyat listesi…

İstikbal'den yüzde 15 indirim kampanyası başladı! Sepet dolduracak fırsat! 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstikbal en uzun geceye özel sepette net yüzde 15 indirim kampanyası başlattı! Peki İstikbalde yatak ve baza fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstikbal’e bakmadan mobilyalarınızı yenilemeyin! İşte 23 Eylül 2022 İstikbal fiyat listesi

İstikbal Mobilya koltuk takımlarında seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı. Marka online satış kalanı olan İstikbal.com.tr üzerinde köşe takımından berjere, puf koltuktan üçlü kanepeye kadar bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte kampanyalı fiyatlar

İstikbal’den sevindirici haber geldi! İşte, indirimli ürünler! İstikbal 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstikbal’den yeni oturma odası alacaklara müjde. Birçok oturma odası takımında çok fiyatlar sizi bekliyor. Koltuk takımları, berjerler, köşe takımlarında görülmemiş indirim. İndirimli fiyatlardan yararlanmak için acele edin. İşte, İstikbal oturma odası 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstikbal’den net %15 indirim fırsatı! İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya markası İstikbal, yatak odasından genç odasına pek çok üründe net %15 indirim kampanyası başlattı.

Her şey dahil düğün paketlerinde yılın indirimi! Anında yüzde 10 indirimle İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Eylül ayına özel tüm fırsatları kaçırmadan yakalayın. İstikbal’de Eylül ayına özel her şey dahil düğün paketlerinde geçerli net yüzde 10 indirimler siz bekliyor. Sonbahar kampanyası dahilinde İstikbal’de her şey dahil düğün paketlerinde muhteşem indirimli 12 Eylül 2022 fiyat listesi….

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kosova, hapishane hücrelerini Danimarka'ya 15 Euro'ya kiraya verecek!

Kosova, Danimarka'ya 300 hapishane hücresi kiralamaya onay verdi. Kararla beraber İskandinav ülkesinde hapishanelerin doluluk oranlarının düşürülmesi planlanıyor. Danimarka, bu hücreler için Kosova'ya beş sene boyunca, senelik 15 milyon Euro ödeme yapılacak.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Murat Kurum: Depremle mücadeleyi istiklal mücadelesi olarak görüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Biz bakanlık olarak, depremle mücadeleyi sadece bir istikbal mücadelesi olarak değil, dahası istiklal mücadelesi olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

Priştine Merkez Camisi’nin inşaatı başladı!

 Kosova İslam Birliğince 2012 yılında temelleri atılan ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) katkılarıyla inşa edilecek olan Priştine Merkez Camisi'nin inşası başladı.

istikbal kosova Haberi

istikbal kosova

İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda Kosova'da yatırım yaptı.


Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açan İstikbal'in yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı. Kosova'da konuşan Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, “İstikbal markamızla hedefimiz, 2016 sonu itibarıyla Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak. Biz markamızı dünya çapında tanınır ve erişilebilir bir yapıya ulaştırmak istiyoruz. Bunun için de içeride ve dışarıda tüketiciye güvenebilecekleri bir markayı, kaliteli ve uygun fiyat garantisiyle sunmak için çalışıyoruz. Kosova'da açtığımız 2 mağaza, bu yoldaki iddiamızın güzel bir örneğidir.” diye konuştu.


İstikbal, Gjilan şehrinde 1.500 metrekarelik, Ferizaj şehrinde 800 metrekarelik mağazasıyla Kosovalı tüketicilere hizmet verecek. Mağaza açılışlarına Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak,...