28 / 04 / 2024

İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı

İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı

Boydak Grubu, İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla fuarda yerini alıyor. Yeni model ve ürünlerini sergileyen grup, yurtiçi ve yurtdışında 2015 yılında mağaza yatırımlarını da sürdürecek.

Boydak yeni mağaza atağına devam ediyor!

Boydak Grubu, üç markasıyla fuara damga vuruyor. Bellona ve Mondi 'de mağazalaşma atağına kalkan grup, İSMOB 2015 'te yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Boydak Grubunun mobilya ve markaları İstikbal, Bellona ve Mondi fuarda yerlerini alıyor.

İstikbal’e bakmadan mobilyalarınızı yenilemeyin! İşte 23 Eylül 2022 İstikbal fiyat listesi

İstikbal Mobilya koltuk takımlarında seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı. Marka online satış kalanı olan İstikbal.com.tr üzerinde köşe takımından berjere, puf koltuktan üçlü kanepeye kadar bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte kampanyalı fiyatlar

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güler tarafından kuruldu. 

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Er-Ka İnşaat Taahhüt Nakliye Mobilya Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Işık tarafından kuruldu.

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Doğtaş Mobilya 44 yılı geride bıraktı!

Mobilya sektöründe 44 yıldır var olan Doğtaş yurtiçi ve yurt dışında mağaza açmaya devam ediyor. Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" dedi.

Merne İnşaat Mobilya Gıda Tekstil Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merne İnşaat Mobilya Gıda Tekstil Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan İyit tarafından 2 milyon TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi, Enver Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenler, Nine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi açıldı!

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı Haberi

İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı

Boydak Grubu'nun mobilya markaları İstikbal, Bellona ve Mondi fuarda yerlerini alıyor. Fuarda en yeni koleksiyonlarını sergileyecek olan markalar diğer yandan yurtiçi ve yurtdışında mağazalaşma atağına kalkmış durumda. 


İstikbal Mobilya Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, geçen yıl mağazalaşma atağına hız verdikleri bir yıl olduğunu dile getirerek, ''866 mağaza sayısına ulaştık. Pek çok ülkeye giriş yaptık. Bunlardan biri İsviçre oldu. Bu yılda hem yurtiçi hem de yurtdışında 32 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz''...