08 / 05 / 2024

İstiklal caddesinde bulunan tarihi binalar

İstiklal caddesinde bulunan tarihi binalar

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 14 bin 103 adet altın parasına 550 bin liraya satılacakmış. Şişli'de iki dükkanı bulunan 5 katlı apartman 200 bin liraya satılacakmış.

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Gölcük Otel ve Lokanta tadilat karşılığı 19 yıllığına kiraya veriliyor!

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından Gölcük Mahallesi Saracoğlu Caddesinde bulunan Gölcük Otel ve Lokanta, 19 yıllığına kiraya veriliyor....

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Çanakkale Çan'da 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çan Belediye Başkanlığı, Çanakkale'nin Çan İlçesi, İstiklal Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt İstasyonu, LPG ve dinlenme tesis yeri imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Yenidoğan Sefa Evleri'nde teslimler Nisan'da!

HD Yapı Endüstrisi ve DH İnşaat’ın işbirliği ile gerçekleştirilen, Yenidoğan’ın merkezinde, Sefa tepesine 500 metre mesafede Sancaktar caddesinde bulunan 3 bloklu butik, şirin bir site olan Sefa Evleri'nde oturum başlıyor.

Düzce Akçakoca İstiklal Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Osmaniye Mahallesi İstiklal Caddesinde gerçekleşen yağmurlama hattı drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarına başlanıldı.

Malatya Akçadağ Başpınar Parkı'nda bulunan taşınmazlar incelendi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesi Başpınar Mahallesi’nde belediyeye ait park içerisinde bulunan taşınmazda inceleme yaptı.

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

Manisa Gölmarmara'da 2.1 milyon TL'ye satılık bina!

Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi Başöğretmen Sabri Bulut Caddesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 2 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale'de Mehmet Akif Ersoy'un evinin yapımına başlandı!

İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un Bayramiç’te bulunan evinin aslına uygun olarak yapım işine başlandı.

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

İstiklal caddesinde bulunan tarihi binalar Haberi

İstiklal caddesinde bulunan tarihi binalar

Bozkurt Emlak


İPOTEK mukabili büyük para vermekteyiz.


İPOTEK mukabili büyük para veriyoruz.


Tel: 83530


   100.000 lira Nişantaşı tam merkez altışar odalı, hol, 950 lira aylık iradlı namlı beş katlı apartman.

   200.000 lira Şişli tam tramvaya mütenazır iki dükkanı havi dörder ve beşer odalı çift daireli 5 katlı apartman beher katı kat itibarıyla 27.000 lira veya topyekun olarak da satılıktır.

   550.000 lira Beyoğlu İstiklal Caddesi tam merkez, yedişer odalı, denize mütenazır büyük bir taraça, asansör, namlı ve rana apartmanımız şayanı tavsiyedir.

   

   Ancak işbu gayrimenkuller üzerinde hissemiz ve vekaleti umumiyeyi haiz bulunduğumuzdan hiç bir mutavassıt kabul etmemekte mazuruz


Taksim, Abdülhak Hamit Caddesi No. 23/2


Cumhuriyet Gazetesi 23 Kasım 1950 



Abdullah Kutalmış...