14 / 05 / 2024

İstiklal Caddesinde trafo arızası

İstiklal Caddesinde trafo arızası

Trafo arızası nedeniyle akşam saatlerinde elektrikler kesilince, İstiklal Caddesi ' nin ara sokaklarında çalışan esnaf zor durumda kaldı; bazı işyeri sahipleri kepenklerini erkenden kapattı...

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir?

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir? İşte trafo seçmenin püf noktaları...

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Caddede kira düştü hareketlenme başladı!

Son dönemlerde sıkıntı yaşayan İstanbul'un üç büyük caddesinde hareketlenme başladı. Kiraların TL'ye dönmesi, kentsel yenileme çalışmalarının azalması ve yaya trafiğinin artması, İstiklal, Bağdat ve Nişantaşı'nın perakendecilerin radarına girmesini sağladı.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da 11 katlı binada trafo isyanı!

Adana'nın Çukurova ilçesindeki 11 katlı binada yaşayan vatandaşlar isyandalar.  Binanın ilk 5 katındakiler uyuyamıyor. 20 yıl önce binanın zemin katına yapılan trafo çalışmaya başladığı zaman ise duvarlar sallanmaya başlıyor.

Dudullu metro trafo merkezinde yangın!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosuna elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo ise kullanılmaz hale geldi.

Mudanya'da trafo merkezi projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Mudanya Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Pazarcık Trafo Merkez Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Pazarcık Trafo Merkez Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen sahaya isabet eden taşınmazların anılan Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi.

Muğla Güney Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

“154 kV Muğla Güney Trafo Merkezi Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bursa Doğu Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bursa Doğu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İstiklal Caddesinde trafo arızası Haberi

İstiklal Caddesinde trafo arızası

Trafo arızası nedeniyle akşam saatlerinde elektrikler kesilince, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında çalışan esnaf zor durumda kaldı; bazı işyeri sahipleri kepenklerini erkenden kapattı.



Beyoğlu'ndaki Bereketzade, Tomtom, Bülbül ve Çukur Mahallelerinde akşam saat 18.00 sıralarında elektrik kesintisi meydana geldi. Kesinti nedeniyle, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında çalışan esnaf zor durumda kalırken, bazı işyeri sahipleri de kepenklerini erkenden kapattı.


Havanın kararmasıyla birlikte, İstiklal Caddesi'nin ara sokakları, Tophane ve Tarlabaşı Bulvarı karanlıkta kaldı. Esnaf, elektrik kesintisi nedeniyle mum ve gaz lambası kullanarak dükkanlarına müşteri kabul etmek zorunda kalırken, bazı işyeri sahiplerinin ise dükkanlarının kepenklerini erkenden kapattığı görüldü. Bazı vatandaş ve turistler, karanlığa gömülen sokaklarda el feneri yardımıyla yürürken, Beyoğlu Galata Kulesi ise karanlık nedeniyle görünmez hale geldi.


"TRAFO ARIZASI"

Beyoğlu Belediyesi ise resmi twitter hesabından konuyla ilgili açıklama...