16 / 05 / 2024

İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi nerede

İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi nerede

Harbi Şehitleri Abidesi'ni 2014 yılında 345 bin 750 kişi ziyaret ederken açıldığı günden bu yana ziyaret edenlerin sayısı 2 milyon 430 bin 985 kişiye ulaştı.

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak üzere yapılan "Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" 16 Temmuz'da ziyarete açılacak..

Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılacak!

Kahramankazan'da inşa edilen "15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" hizmete açılacak. Müze toplam 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde sona yaklaşıldı! 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkacak F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’da yapımı süren 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi’nde sona yaklaşıldı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan "15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu" hizmete açıldı. Doğukent Mahallesi'nde inşa edilen spor salonu bin kişilik kapasiteye sahip.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda sona gelindi!

Elazığ Belediyesi'nin hayata geçirdiği bin kişi kapasiteli 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nun inşaatında sona gelindi.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi nerede Haberi

İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi nerede



Konya’nın en fazla ziyaret edilen mekanlarından biri haline gelen Konya Büyükşehir Belediyesi İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatarak gelecek kuşaklara aktarıyor. Abideyi 2014 yılında 345 bin 750 kişi ziyaret ederken açıldığı günden bu yana ziyaret edenlerin sayısı 2 milyon 430 bin 985 kişiye ulaştı.


İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi’ni 345 Bin Kişi Ziyaret Etti


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Harbi’nde şehit olan ecdadımızın aziz hatırası için yaptırılan İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, şehrin en önemli uğrak yerlerinden biri haline geldi.


Şehitlerin hatıralarının yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından son derece önemli bir hizmet olan İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, hem Konyalıların, hem de Mevlana Türbesi’ni ziyaret etmek ve her cumartesi düzenlenen sema programlarını izlemek üzere Konya’ya gelenlerin en önemli ziyaret yerlerinden...