04 / 05 / 2024

istiklala caddesi avm

istiklala caddesi avm

,KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık Genel Müdürü Murat İzci, AVM’lerin 2 katı bedele kiralanmasına rağmen, mağazacılık yapılabilecek caddeler sınırlı olduğu için markaların bu maliyeti göze aldığını belirtti...

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Nuruosmaniye Caddesi'ndeki dükkanlar kepenk kapatıyor!

Önce Bağdat Caddesi, sonra İstiklal, ardından AVM’ler. Son olarak ise Nuruosmaniye… Ünlü markalar gözde yerlerde kepenk indiriyor

Bursa'nın gayrimenkulde parlayan yıldızı: Lefkoşa Caddesi!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Lefkoşe Caddesi ve çevresini mercek altına alan EVA Gayrimenkul Değerleme, bölgenin markalı konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla hızlı bir gelişim içinde olduğunu belirtiyor.

AVM mağazaları kepenk indirmeye başladı!

Bağdat Caddesi ve Beyoğlu’nda mağazaların kapanmasının yankıları sürerken, şimdi de alışveriş merkezlerinde kepenkler indirilmeye başlandı. Ciroları düşen mağazalar, AVM yönetimlerinden destek görmedikleri gerekçesiyle dükkanları kapatmaya başladı.

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

istiklala caddesi avm Haberi

istiklala caddesi avm

İstanbul’da en fazla ciro yapılan caddeler arasında ilk sırayı İstiklal Caddesi’nin aldığını ifade eden İzci, “İkincilik ise Bağdat Caddesi’ni geride bırakan Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde. Alemdağ’da markalar hava parası için pazarlık yapmayı bile bıraktı; isteneni vermeye razılar. Ciddi paralarla el değiştirmeler var. Pek çok marka Alemdağ’da Bağdat Caddesi’nden iyi satış yapıyor” dedi.


İzci, İstiklal’de ayda 150 bin Euro kira veren markalar olduğunu da belirterek “Bağdat Caddesi’nde eski binalar satılıyor ve 20 daireli bina için 30 milyon dolar talep ediliyor. Perakende için Kayaşehir de geleceye yönelik fırsatlar barındırıyor” diye konuştu.


Menekşe...