17 / 05 / 2024

İstinye Bayırı ad değişikliği

İstinye Bayırı ad değişikliği

Sarıyer'de İstinye Bayırı Caddesi olarak bilinen caddenin adı Katar Caddesi olarak değiştirildi. Caddeye adı verilen Katar devleti, bu vesileyle İstanbul büyükelçiliği nezdinde bir tören düzenledi.

Konut satışı iki kişi arasında olmamalı: Araya emlakçı girerse tapuda verginin az ödenme durumu ortadan kalkar!

Konut, iş yeri ve arsa gibi gayrimenkullerin satışlarında vergisinin az ödendiği sık sık gündeme geliyor. Piyasa Analisti ve Endüstri Mühendisi Kürşad Bucak, konuya ilişkin çözüm önerisini X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 700 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Bayır tarafından kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

QNB Finansbank, Boyner’le beraber düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL hediye edeceğini paylaştı. Kampanyanın 25 Haziran’da sona ereceğini duyuran QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını da paylaştı.

Tapu miras paylaşımı nasıl yapılır? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Tapu intikali konusu pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. Bununla birlikte de “Miras kalan tapular nasıl görünür, Adıma tapu kaydı var mı?” sorularının da yanıtı da merak ediliyor. İşte tüm araştırılanlar!

Çevre dostu jeep Renegade ile dağ bayır size engel olamayacak! 

jeep Renegade'nin sürüş modları EC Cazip versiyonu, sürüş modu seçenekleri sunar. Bu modlar, sürüş koşullarına ve tercihlere göre motor performansını ve yakıt tüketimini optimize eder. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Belediye 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu satacak!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. 

İstinye Bayırı ad değişikliği Haberi

İstinye Bayırı ad değişikliği
Sarıyer'de İstinye Bayırı Caddesi olarak bilinen caddenin adı Katar Caddesi olarak değiştirildi. Caddeye adı verilen Katar devleti, bu vesileyle İstanbul büyükelçiliği nezdinde bir tören düzenledi. Açık havada planlanan tören hava muhalefetine takıldı. Emirgan Korusu girişinden başlayan caddeye yeni bir tabela...