20 / 05 / 2024

istinye bayırının ismi ne

istinye bayırının ismi ne

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesine karar verildi.

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri

Cep telefonu sektörünün öncü ismi OnePlus, yeni tanıttığı Nord N30 modeliyle gündeme yeniden geldi. Cihazın fiyatını ve özelliklerini merak edenler haberimizden öğrenebilir.

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

O bakanlığın ismi değişiyor! Teklif TBMM'ye geldi ÇED koşulu da kalkıyor

TBMM'ye sunulan “Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ismi değişiyor. “Cazip hale getirme” gerekçesiyle endüstri bölgelerinde yatırımcılara mülkiyet devri yapılmasının önü açılacak.

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak sektörünün duayeni Abidin Çağıran vatandaşlarla buluştu!

Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran'ı YENİMEK 'Emlak Danışmanlığı Kursu' alan vatandaşlarla seminerde buluşturdu.

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Pendik Taşlıbayır kentsel dönüşüm imar planı onaylandı!

Pendik’in Taşlıbayır bölgesinde kentsel dönüşüme yönelik imar planları onaylandı. Orta ve Dumlupınar Mahalleleri’nde sağlıklı yapılaşmanın önü açıldı. Yeni planlarla binaların otopark sorunu da çözülecek.

Eskişehir Minyatür Park'ın ismi belli oldu!

Sazova Bilim Kültür Merkezi'nin hemen yanında bulunan ve Türk Dünyası'ndan eserlerin minyatürlerinin yer aldığı alanın ismi belli oldu. Parka 'EsMinyatürk' adı verildi.

Donald Trump'ın ismi Dubai'deki konut projesinden kaldırıldı!

Seçim kampanyasındaki Müslüman karşıtı sözleriyle gündeme gelen ABD başkan aday adaylarından Donald Trump'ın ismi ve resmi Dubai'den silindi.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

Kuzu Grup İran'da sektörün öncü ismi oldu!

İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan Kuzu Grup, ambargonun kalkması ile birlikte sektörün öncü ismi oldu.

Kale Kilit yeni ürünü ile anahtar unutma devrine son veriyor!

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor.

istinye bayırının ismi ne Haberi

istinye bayırının ismi ne

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin baş tarafındaki küçük bir aksın birleştirilmesiyle oluşan yeni yolun "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesi kararlaştırıldı.  


Meclisin mart ayı toplantılarının 5. birleşimi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki yerleşkesinde yapıldı. Meclis'te, dost ve kardeş ülke olduğu belirtilen Katar'ın isminin, İstanbul sınırları içerisindeki bir caddeye verilmesine ilişkin rapor oylandı. "Sarıyer İlçesi Cadde İsim Değişikliği Hakkında Harita Komisyonu ile Kültür Turizm ve Sanat Komisyonu Müşterek Raporu" oylamaya sunuldu.


 CHP grubu, İstinye Bayırı'nın önemli bir cadde olduğu, Türkiye'de ve dünyada bilindiği gerekçesiyle raporun iadesini istedi. Raporun iadesi reddedildi.  


Mecliste söz alan CHP'li Sarıyer Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz, "İstinye Bayırı ve Caddesi, sırf Sarıyer'e mal olmuş bir cadde değil, Türkiye'ye hatta...