24 / 05 / 2024

İstinye-Çubuklu deniz hattı

İstinye-Çubuklu deniz hattı

Deniz ulaşımı sayesinde trafik rahatlayacak. İstinye-Çubuklu arasında açılacak olan deniz hattıyla günde 10 bin araç deniz hattıyla karşıya geçecek. Deniz hattının ilki İstinye-Çubuklu diğeri ise Mudanya-Büyükçekmece arasında olacak.

Deniz Yavuzyılmaz: Erzincan İliç’teki Anagold madeninin tam altındaki fay hattı haritadan silinmiş!

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması sebebiyle madende 9 kişinin toprak altında kaldı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Anagold madeninin tam altındaki fay hattının haritadan silindiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 7 yeni deniz hattı bugün hizmete başladı! Aktarmalar yüzde 50 indirimli olacak! İşte ücretler! 

Geçen ay yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oluşturulan İstanbul'un 7 yeni deniz hattı bugün hizmete başladı. İşte İstanbul'un 7 yeni deniz hattı ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve fiyatları...

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için start verdi. 

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için düğmeye basıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İBB, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için düğmeye bastı.

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TürkAkım'da deniz geçiş hatlarından ilki doğal gazla dolduruluyor!

Rus gazını Türkiye ve Avrupa'ya iletecek TürkAkım'ı oluşturan iki deniz hattından ilkinin doğal gazla doldurulmaya başlandı.

12 soruda İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı!

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı nereden geçecek? Kaç istasyondan oluşuyor? Hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı...

Bakü-Tiflis-Kars hattının ikinci kısmı tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hattının Hazar Denizi'ndeki limanlara kadar ulaşması ve Hazar'daki deniz ulaşımıyla ilgili altyapı ve tren feri hatlarının hizmete girmesi iş adamlarımıza önemli avantajlar sağlıyor." diye konuştu.

TürkAkım projesinde ilk hattın inşaatı tamamlandı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

Nidapark İstinye iletişim bilgileri!

Nidapark İstinye projesi deniz manzarası ve mimari tasarımı ile dikkat çekiyor. Projede konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

İstinye-Çubuklu hattı ile iki yaka arası 7 dakikaya inecek!

İstanbul'da köprü trafiğinin azaltılmasına katkı sağlamak ve alternatif ulaşım imkanı oluşturmak üzere İstinye-Çubuklu arasında yeni yılın ilk aylarında gemilerle araç ve yolcu taşımacılığına başlanacak.

Kaçak müteahhit ihbar hattı kuruluyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapacaklarını söyledi.

İstinye-Çubuklu deniz hattı Haberi

İstinye-Çubuklu deniz hattı

Deniz ulaşımı sayesinde trafik rahatlayacak. İstinye-Çubuklu arasında açılacak olan deniz hattıyla günde 10 bin araç deniz hattıyla karşıya geçecek.

İstanbul'un trafiğine çözüm için iki yeni deniz hattı açılıyor. İlki İstinye-Çubuklu diğeri ise Mudanya-Büyükçekmece arasında olacak.


Ulaştırma Bakanlığı tarafından hazırlanan proje İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yürütülüyor. Fizibilite çalışmaları Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan bu projenin yer tahsis işlemleri için Milli emlak Genel Müdürlüğü'yle görüşme yürütülüyor.


METROYA BAĞLANIYOR


Önümüzdeki ay açılması hedeflenen İstinye Çubuklu deniz hattı öncelikle Levent, Maslak, Sanayi Mahallesi ve ikinci köprünün trafiğini rahatlatacak. Şehir Hatları tarafından işletilecek hattan günde 10 bin aracın geçmesi hedefleniyor. Ancak asıl hedef yolcu ulaşımını bu güzergaha aktarmak.


YAYALARA RİNG HATTI


Bu hat sayesinde öncelikle Anadolu yakasının kuzeyinde (Paşabahçe/Beykoz) ve Avrupa yakasının güneyinde (Maslak, Sanayi Mahallesi ve Levent) yaşayan vatandaşlar Boğaz...