29 / 04 / 2024

İstinye gayrimenkul özelleştirmeleri

İstinye gayrimenkul özelleştirmeleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer İstinye'de bulunan 6 gayrimenkul özelleştiriliyor. İstinye'de özelleştirilen 6 gayrimenkulün bilgileri haberimizde bulunuyor...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

19 yılda 4 bin gayrimenkul özelleştirildi! 

Türkiye'de son 19 sene içerisinde özelleştirilen gayrimenkullerin sayısı ortaya çıktı. 

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan deniz kıyısında yer alan arsalar satışa çıktı. Taşınmazların özelleştirmeleri için duyurular yapıldı...

ÖİB 10 ildeki 32 gayrimenkulü özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, 10 şehirde yer alan 32 gayrimenkulün "satış" yöntemi kullanılarak özelleştirileceği belirtildi.

15 ilde 41 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 15 ildeki 41 gayrimenkulü özelleştiriyor.

ÖİB Ataşehir'deki gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Ataşehir'de  bulunan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

ÖİB 7 ildeki 9 gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ, Muğla, Kahramanmaraş, İzmir, Bursa, Balıkesir, Ankara'da yer alan gayrimenkulleri özelleştirecek.

İstinye gayrimenkul özelleştirmeleri Haberi

İstinye gayrimenkul özelleştirmeleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan:


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıdaki taşınmazlar bir bütün halinde “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.





1 - İhale, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2 - İhaleye katılabilmek için gayrimenkullerin İhale Şartnamesi alınması ve teklifin Ziya Gökalp Cad. No: 80 Kurtuluş / ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17.00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

3 - Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi bedeli, İdarenin;

- Halkbank Ankara Kurumsal Şubesinin TR25 0001 2009 4520 0083 0000 06

- T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Kurumsal Şubesinin TR40 0001 0017 4538 7756 6157 38

- Vakıfbank Ankara Merkez Şubesinin TR22 0001 5001 5800...