28 / 04 / 2024

istinye Müşir Fuat Paşa Yalısı yangın

istinye Müşir Fuat Paşa Yalısı yangın

Sarıyer'deki Müşir Fuat Paşa Yalısı'nda çıkan yangının, zemin katta elektrik panosundan çıktığı ve kablolar vasıtasıyla çatıya yayıldığının tahmin edildiği bildirildi

Müşir Fuat Paşa Yalısı'nda yangın çıktı!

İstinye'de bulunan Müşir Fuat Paşa Yalısı'nın çatısında yangın çıktı, yangın söndürme çalışmaları devam ediyor

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir alımı yapılacak! İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendirecek açıklama geldi. Adalet ve CTE için İnfaz koruma memuru "gardiyan", zabıt katibi, mübaşir ve diğer sözleşmeli kadrolara memur personel alımı yapılacağı açıklandı.

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Fuat Oktay'dan gayrimenkul yatırımı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2011-2020 (eylül İtibariyle) arası dönemde ülkemiz toplam 128,2 milyar dolarlık doğrudan yatırım çekmeyi başarmış, sanayi sektörlerinin payı yüzde 31'e yükselmiş, gayrimenkul yatırımlarının payı da yüzde 30 olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Fuat Oktay: Kentsel dönüşüm siyaset üstü tutulmalı!

Kentsel dönüşümün siyaset üstü tutulması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bu konuda negatif bir anlam yüklemeden pozitif algının olması gerektiğine değindi.

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Fuat Oktay: Çocuklarıma bina yaparken mezar yapmamam lazım!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Risk yönetimi dediğiniz şey nedir? Hep söylüyoruz ya 'deprem öldürmez bina öldürür' diye. Yani ben birey olarak çocuklarıma bina yaparken mezar yapmamam lazım." diye konuştu.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

istinye Müşir Fuat Paşa Yalısı yangın Haberi

istinye Müşir Fuat Paşa Yalısı yangın


     İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Sarıyer'deki Müşir Fuat Paşa Yalısı'nda çıkan yangının erken ihbar edilmesinin bir tarihin yok olmasını önlediği belirtilerek, 3 katlı yalıdaki yangının kısa sürede söndürüldüğü bildirildi. 


     Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Sekretaryası olarak kullanılan binada görevli polis memurunun fark ettiği yangına 4 araç, 14 personel ile saat 06.02'de içeriden ve dışarıdan müdahale edildiği kaydedildi. 


     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

     ''İlk gelen bilgiler doğrultusunda İtfaiye Komuta Merkezi alarma geçerek sırasıyla Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Seyrantepe, Kavacık, Gazi gruplarını yangın yerine sevk etti. Yangın söndürme çalışmalarına 28 araç, 91 personel katıldı. İlk müdahale ile yangın 35 dakikada kontrol altına alındı, yayılması önlendi. Ekiplerin bir kısmı yangına içeriden müdahale ederken, bir kısmı...