29 / 04 / 2024

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

COVID-19 sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, COVİD-19’un ülke ekonomilerini etkilerini ve koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanacak gelişmelerle ilgili dikkat çekici tespitlerde bulundu.

Koronavirüs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, koronavirüsle birlikte inşaatların yavaşlayabileceğini belirtti. Sümer, "Kredide oranın yüzde 90’a çıkarılması iç talebi canlı tutacaktır" dedi...

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı!

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

İstinye Üniversitesi’nden “Gayrimenkulde MBA” programı!

İstinye Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında gerçekleştirilen yüksek lisans programlarını, “Executive MBA” ve “Odaklanmış İşletme Yüksek Lisans Programları” olmak üzere iki alana ayırarak; alternatif alanlara odaklanan bir eğitim sistemi üzerine yükseliyor.

İstinye Üniversitesi ünlü mimarları konuk ediyor!

İstinye Üniversitesi, 14 hafta boyunca devam eden olan ‘’Mimarlarla Buluşmalar’’ seminerlerinde, ünlü mimarlarla öğrencilerini buluşturuyor.

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Melih Bulu: Sağlık alanında teknopark kuracağız!

İstinye Üniversitesi, sağlıkta Türkiye'nin en rekabetçi üniversitesi olmayı hedefliyor. Rektör Prof. Dr. Melih Bulu, "Sağlık mühendisliği ağırlıklı bir teknopark kuracağız. Burada üretilen cihazları, teknolojileri ve yerli ilaçları dünyaya satacağız" diyor.

Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama etkinliği yarın!

Branding Türkiye I Etkinlik, Haliç Üniversitesi’nde (İstanbul) gayrimenkul sektörüne özel “Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama” konulu bir etkinlik gerçekleştirecek.

Mimar Han Tümertekin İSÜ öğrencileriyle buluştu!

İstinye Üniversitesi (İSÜ), birçok uluslararası proje ve ödülün sahibi, dünyaca ünlü mimar Han Tümertekin’i, Topkapı kampusunda öğrencileriyle bir araya getirdi. 

Maltepe'ye Marmara Üniversitesi piyangosu!

Anadolu yakasının gayrimenkulde parlayan yıldızı Maltepe'de inşa edilecek olan Marmara Üniversitesi kampüsünde binlerce öğrenci eğitim görecek. Konut piyasasını her zaman hareketlendiren öğrencilerin Maltepe'ye de yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

216 Butik Plus satış ve kiralama oranlarını yükseltiyor!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Butik Plus, İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü'yle yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Öğrencileri tarafından da dikkat çeken 216 Butik Plus, satış ve kiralama oranlarını yükseltiyor.

İstinye Üniversitesi kapılarını açıyor!

İstinye Üniversitesi'nin Topkapı Kampüsü 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete geçiyor. Üniversitenin ikinci kampüsü 2017-2018 eğitim öğretim yılında İstinye'de açılacak.

Mustafa Kemal Üniversitesi akademik personel arıyor!

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü (Hatay), çeşitli okullarda istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak. Mühendislik Fakültesi-inşaat mühendisliği, petrol ve doğalgaz mühendisliği bölümü (1 profesör, 2 doçent) alacak.....

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA Haberi

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı.

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak. 

Eğitim detayları:
Gayrimenkulde MBA Programı (Tezsiz), gayrimenkul sektöründe yatırım fikrinin oluşması ve arsa seçim aşamalarından değerleme, planlama, geliştirme, fizibilite, hukuki süreçler, inşaat uygulama, satış, pazarlama ve kapanış aşamalarına kadar tüm süreçleri kapsayan bir kurguda ele alınmıştır.

Gayrimenkul yatırım fonları, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, konut finansmanı ve alternatif finansman modellerinin yanı sıra, strateji, teknoloji, dijitalleşme, enerji verimliliği, sürdürülebilirlik, inovasyon, girişimcilik, kriz ve değişim yönetimi gibi sektörün yeni trend ve gelişimlerini de içeren ve modüler bir yapıda tasarlanan programımız orta-üst düzey yöneticilere ve sektörde kendini geliştirmek isteyen mühendislere,...