06 / 05 / 2024

İstmarina kartal ödül

İstmarina kartal ödül

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

DKY Kartal, En İyi Pazarlama Kampanyası ödülünü kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the City Awards 2015' ödülleri sahiplerini buldu. DKY İnşaat'ın ‘DKY Kartal' projesi ‘En İyi Pazarlama Kampanyası' ödülünü kazandı.

Manzara Adalar Kartal satılık ev!

Manzara Adalar Kartal satılık ev fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İş GYO imzası ile inşa edilen proje D-100 Karayolu'na 4 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Manzara Adalar Kartal satılık daire!

Konum bilgisine göre D -100 karayoluna 4 dakika mesafede bulunan proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

AND Kartal satılık daire!

Toplam 5 bin 280 metrekaresi ticaret alanına ayrılan projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. AND Kartal satılık daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Manzara Adalar Kartal satılık daire!

Manzara Adalar Kartal satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Manzara Adalar projesi FSM Köprüsü'ne 25 dakika, D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 19 kilometre uzaklıkta yüks

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina kartal ödül Haberi

İstmarina kartal ödül

DAP Yapı, İstMarina projesi ile Londra’da gerçekleştirilen European Property Awards’de “Avrupa’nın En İyi Projesi” seçilirken, 8 farklı proje ile 15 dalda ödül kazanmıştı. “Avrupa’nın En İyi Projesi” ödülü ile Dubai’de düzenlenen International Property Awards’e katılan İstMarina, Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bıraktı. DAP Yapı, Türkiye’den ödül alan tek firma oldu.


Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, dünya çapında kazanılan ödüllerin uzun süren detaylı çalışmalarını ve hayallerinin birer ürünü olduğunu belirterek, “Ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyor geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyoruz. İstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödül ile sorumluluğumuz bir kat daha arttı”...