01 / 05 / 2024

İSU su depoları

İSU su depoları

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Bursa'da 4 asırlık mevlevihane restore ediliyor!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kaderine terk edildikten bir süre sonra yıkılıp yerine su depoları inşae dilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi'ni gün yüzüne çıkarıyor.

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Konya Büyükşehir 29 yeni depo inşa etti!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı, kesintisiz ve uzun ömürlü su ihtiyacını karşılamak üzere Konya genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında su depolarında bakım ve revizyon çalışması da yapıyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Manisa'daki su depoları yenileniyor!

MASKİ’nin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Nohutçu, ilçede bulunan içme suyu depolarının yenileme çalışmalarını denetledi .

Denizli projelerinde son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı süren 50 metre genişliğindeki yol ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından 10 ayrı mahallede sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ve su depolarını inceledi

Zonguldak Çaycuma'ya TOKİ Konutları müjdesi!

Çaycuma Belediyesi Meclisi'nin Nisan ayı toplantısının ikinci birleşimi yapıldı. Toplantıdan TOKİ müjdesi çıktı. Nadir Deresi'nden su depolarına kadar giden mevkideki 57 dönümlük alan, TOKİ'ye tahsis edilmek üzere ayrıldı.

Manisa'daki su depoları onarılıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içmelerini sağlamak amacıyla su depolarının onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Yalova'nın Termal ilçesinin altyapısı değişecek!

Yalova’nın Termal ilçesinin içme suyu şebekesini ve su depolarının yenilenmesini içeren 8 milyon TL tutarındaki altyapı çalışması için Termal Belediyesi’nde protokol imzalandı. İşte projenin ayrıntıları...

İSU su depoları Haberi

İSU su depoları

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor. Toplam 12 bin m3 arıtılmış içmesuyu depolayacak betonarme depoların inşaatı, 4.1 milyon TL’ye mal olacak.


599 ADET DEPO


İSU Genel Müdürlüğü, İl genelindeki 700 bine yaklaşan abonenin  içmesuyu ihtiyacını Yuvacık ve Namazgah barajlarından sağlıyor. Şehre, barajlardan elde edilen günlük 350 bin m3 arıtılmış  içmesuyu veriliyor. Bol ve düzenli suyu depolamak için de 599 adet çeşitli hacimde depo ve 8 bin 470 km uzunluğunda içmesuyu şebekesi ile abonelerine hizmet veriliyor. Kullar, Aytepe, Kirazlıbahçe ve Solaklar içmesuyu depolarının inşaat çalışmaları sürüyor. Toplam 12 bin m3 içmesuyu depolayacak betonarme depoların inşaatı bir yıl sürecek ve 4.1 milyon TL’ye...