04 / 05 / 2024

Isvea seramik fuarı

Isvea seramik fuarı

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

Yapı sektörü temsilcileri UNICERA Fuarı'nda öğrencilerle buluştu!

28. Uluslararası UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı ürün ve marka adına gerçekleştirilen lansman ve gösterilerin yanı sıra eğitim, kültür ve sanatsal etkinlikler ile devam ediyor.

Isvea seramik fuarı Haberi

Isvea seramik fuarı

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea, 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda sektör temsilcileri ve tüketicinin karşısına çıkıyor.

Unicera Fuarı’nda Salon 2’de bulunan 215 numaralı standımızda İtalyan tasarımcı Ettore Giordano ve Isvea Italya Ülke Müdürü Allesio Scacaroni’nin katılımıyla gerçekleştirilecek kokteylin sunuculuğunu kendisi de aslen İtalyan olan Radyocu Bay J...