23 / 07 / 2024

ISVEAnın çorumdaki tesisini hintli işadamları mı gezdi

ISVEAnın çorumdaki tesisini hintli işadamları mı gezdi

İtalyan ISVEA, Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile imzaladığı işbirliğinin ardından CERA yetkilileriyle Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerine Çorum’daki üretim tesislerini gezdirdi.

Merkez Bankası'ndan yeni açıklama! Tüm bankalara gönderildi

Merkez Bankası bankalara bir yazı göndererk tahvil düzenlemelerinde cezai şart olan 3 kat dolar mevduat tutulmasının seçenek olmadığını bildirdi. Merkez Bankası bankaların tahvil tesisini yerine getirmesi gerektiğini hatırlattı. 

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Tesla, Şangay’da fabrika arazisi alma planını askıya aldı!

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, ABD ile Çin arasındaki gerginliğin neden olduğu belirsizlik gerekçesiyle Çin Şangay'daki tesisini genişletmek için orada arazi alma ve Şangay’ı küresel ihracat merkezi yapma planlarını erteledi. 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Genveon İlaç Novartis'in Gebze'deki ilaç tesisini satın aldı! 

İlaç sektörünün önemli markalarından Genveon İlaç, Novartis’in Gebze’deki tesisini satın aldı.

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!

Yıllarca turizm apart olarak düşük vergi ödeyen Müjde Ar'ın, imar planlarına uygun şeklinde yapılmış olan turizm tesisini şikayet edeyim derken, kendisinin imar affına başvurduğu ve evini konuta çevirdiği belirlendi. Bodrumlular duruma tepki gösterdi...

Muş'ta imar barışı ile 25 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü!

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını belirtti.

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

Timur Savcı, Fethiye Osman'ın Yeri tesisini 35 milyon Euro'ya satın aldı!

Ünlü yapımcı Timur Savcı, dev bir yatırıma imza attı. Timur Savcı, Fethiye’deki ‘Osman’ın Yeri’ tesisini 35 milyon Euro’ya satın aldı.

Ankutsan, 4. tesisini Ankara’da devreye aldı!

Antalya’nın hızlı şirketlerinden Ankutsan, dördüncü tesisini Ankara’da devreye aldı. Mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi yapacak Başkent OSB’deki tesis için 25 milyon doları aşkın bir yatırım yapıldı.

Ege Turizmi için 13 arazi günübirlik tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına toplam 5 bin 220 yatak kapasiteli otel ve tatil köyü yapılabilecek 13 arazi ile bir günübirlik tesisini tahsise açacak.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

ISVEAnın çorumdaki tesisini hintli işadamları mı gezdi Haberi

ISVEAnın çorumdaki tesisini hintli işadamları mı gezdi

İtalyan ISVEA, geçtiğimiz hafta 20 yıl sürecek bir iş birlikteliğine imza attığı Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA’yı Türkiye’deki üretim tesislerinde ağırladı. CERA yönetimi ile Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerinden oluşan 10 kişilik ekip üretimi yerinde inceledi. ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, Çorum’da bulunan  seramik ve banyo dolabı üretim tesislerini gezdirerek katılımcılara ISVEA ve ürünlerini tanıttı. Programda ISVEA’nın kullandığı teknolojiler, tasarımlar ve ürünler hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Gezi boyunca showroom’lardaki ISVEA ürünleri de katılımcılara tanıtıldı. 


Hindistanın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile İtalyan ISVEA 20 yıl sürecek işbirlikteliğinin imzasını 14 Ağustos 2015 Cuma günü atmıştı. İşbirliği kapsamında CERA, ISVEA’nın tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa...