07 / 05 / 2024

İsveç Kalmardaki tıklanma rekorları kıran ilginç ev

İsveç Kalmardaki tıklanma rekorları kıran ilginç ev

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor... Evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise büyüleyici... Peki siz bu evde yaşamak ister miydiniz?

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

TEKCE'nin globaldeki büyüme yolculuğu tam gaz! 20'nci ofisini Dubai'de açtı!

TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ettiğini duyurdu. TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

Türk inşaat firmaları İsveç’te projeler hayata geçirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının İsveç'te bazı projeleri üstlendiğini söyledi.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Türk müteahhitler İsveçli şirketler için önemli ortak!

İsveç Ticaret Ataşesi Erkocevic, İsveç'in altyapı, inşaat, bilişim teknolojileri, veri merkezleri, yaşam birimleri, araştırma geliştirme faaliyetlerine öncelik verdiğini ve Türk müteahhitlerin küresel olarak İsveçli şirketler için önemli olduğunu belirtti...

Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar serisi The Circle'da başlıyor!

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

Esenyurt’ta İsveçlilere hayali daire satan avukat kayıplara karıştı!

Esenyurt’ta, aralarında İsveç ve İngiltere vatandaşlarının da olduğu 80’i aşkın yabancı ülke vatandaşını dolandıran ve 18 yıl hapisle yargılanan avukat Ercan Gündüz kayıplara karıştı.

Atlas Copco, Türkiye'de 3. şirketini satın aldı!

İsveç’in en önemli sanayi kuruluşlarından Atlas Copco, Türkiye'deki 5. yılında 3’üncü şirketini satın aldı.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

İsveç'te tıklanma rekorları kıran o ev!

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor fakat evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise tam anlamıyla büyüleyici..

İsveç'ten Türk müteahhitlerine 250 bin rezidans inşası için çağrı!

Dünyaca ünlü İKEA ve H&M gibi markaların Türkiye’den ithalatının ihracatından daha fazla olduğunu belirten İsveç Büyükelçisi Lars Wahlaund, ülkedeki 250 bin rezidans inşaası projesinin Türk müteahhitler için bir fırsat olduğunu söyledi.

İsveç Kalmar'daki tıklanma rekorları kıran ilginç ev!

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor... Evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise büyüleyici... Peki siz bu evde yaşamak ister miydiniz?

Körfez Tüp Geçit Projesi 2023'e yetişecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, körfeze yapılacak Tüp Geçit Projesi’ne örnek olarak Danimarka ile İsveç’i bağlayan Öresund Köprüsü’nü gösterdi. Proje için tarih de veren Yıldırım, tüp geçidin 2023’e söyledi

İsveç Kalmardaki tıklanma rekorları kıran ilginç ev Haberi

İsveç Kalmardaki tıklanma rekorları kıran ilginç ev

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor...



Evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise büyüleyici...



Satılması için konulan emlak sitesinde birden öne çıkan ev sitenin reklam unsuru haline bile gelmiş. Öyle ki komisyoncu firma “Şimdiye kadar web sitesinde 60,000’den fazla tıklandı, bu bir tür rekor” diyor.



Peki siz bu evde yaşamak ister miydiniz?