17 / 05 / 2024

İsveç Yeni Karolinska Hastanesi maliyeti ne kadar

İsveç Yeni Karolinska Hastanesi maliyeti ne kadar

İsveç'in başkenti Stockholm’ün Solna bölgesinde inşaatı süren Yeni Karolinska Hastanesi’nin (NKS) maliyeti, Dubai’de Ocak 2010 tarihinde inşası tamamlanan dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife’yi neredeyse ikiye katlayacak.

İlginç ürün isimleriyle hepimizin tanıdığı İKEA’da yeni hangi ürünler var? 8 Eylül 2022 İKEA fiyat listesi..

Hepimizin showroomlarında gezmeyi çok sevdiğimiz İKEA’da yeni hangi ürünler var? İkea her daim çok fonksiyonel ürünler tasarlayan ve  herkes tarafından çok sevilen İsveç menşeili ev yaşam markasıdır. Peki, İkea’da yeni ürünler neler? İşte 8 Eylül 2022 İkea fiyat listesi..

İsveç Yeni Karolinska Hastanesi 2016'da açılacak!

İsveç'in başkenti Stockholm’ün Solna bölgesinde inşaatı süren Yeni Karolinska Hastanesi’nin (NKS) maliyeti, Dubai’de Ocak 2010 tarihinde inşası tamamlanan dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife’yi neredeyse ikiye katlayacak.

Boydak Holding Avrupa'da 5 yeni mağaza açacak!

Boydak Holding, İstikbal ve Bellona markalarıyla Almanya, Fransa ve İsveç’te 1 günde 5 yeni mağaza açarak Avrupa’daki İstikbal mağaza sayısını 66’ya, yurtdışındaki toplam mağaza sayısını ise 342’ye yükseltti.

İsveç 2 bin yeni rüzgar türbini inşa edecek

İsveç'in 2020 yılına kadar 2 bin yeni rüzgar türbini inşa etmeyi planladığı bildirildi

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

İsveç Yeni Karolinska Hastanesi maliyeti ne kadar Haberi

İsveç Yeni Karolinska Hastanesi maliyeti ne kadar

828 metrelik yüksekliğe sahip ve 160 katı olan Burç Halife toplam 1.5 milyar dolara (13.2 Milyar Kron) mal olmuştu. İsveç’in Svenska Dagbladet gazetesinde yer alan habere göre, Yeni Karolinska Hastanesi’nin maliyeti ise 22.8 milyar kronu buluyor.


Nisan 2008 yılında yapına karar verilen ve 2010 yılında 330 bin metre karelik alanda yapına başlanan Yeni Karolinska Hastanesi, 2016 yılının sonunda ilk hastalarına kapılarını açacak. Projenin tamamıyla bitmesi ise 2018 yılının bahar aylarını...