23 / 07 / 2024

İsveçli turistler istanbul

İsveçli turistler istanbul

İskandinav ülkelerinden turistler son yıllarda İstanbul'a artan bir ilgi gösteriyor. İsveç'in başkenti İstanbul'a giden uçaklar dolu uçarken turizmciler özellikle giderek artan sayıda İsveçlinin alışveriş yapmak için İstanbul'a gittiğini belirtiyor.

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Spotify’a milyon dolarlık ceza!

İsveçli müzik platformu Spotify, istenen tüm kişisel verileri ve uluslararası veri transferleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlayamamasından dolayı ceza aldı. İşte haberin detayları!

Dünyaca ünlü şirketten dev işten çıkarma!

İsveçli telekom grubu Ericsson, dünya çapında 8 bin 500 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Ünlü giyim markası 1500 çalışanını işten çıkaracak!

Son dakika haberine göre, İsveçli perakende giyim markası H&M, bin 500 çalışanının işine son vereceği açıkladı.

Volvo'dan Rusya'ya yaptırım kararı: İhracatı durdu!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal kararına yaptırımlar ardı ardına gelmeye başladı. Bir yaptırımda İsveçli otomobil devlerinden olan Volvo'dan geldi. Volvo, Rusya'ya yaptığı otomobil ihracatını durdurdu.

Aylık 10 TL’ye kiralık mini konut!

İsveçli mobilya devi Ikea, dünyanın en yoğun nüfuslu şehirlerinden Tokyo’da yer alan 10 metrekare büyüklüğündeki mini dairesini, ayda sadece 10 TL’ye kiraya verecek.

Türk inşaat firmaları İsveç’te projeler hayata geçirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının İsveç'te bazı projeleri üstlendiğini söyledi.

Türk müteahhitler İsveçli şirketler için önemli ortak!

İsveç Ticaret Ataşesi Erkocevic, İsveç'in altyapı, inşaat, bilişim teknolojileri, veri merkezleri, yaşam birimleri, araştırma geliştirme faaliyetlerine öncelik verdiğini ve Türk müteahhitlerin küresel olarak İsveçli şirketler için önemli olduğunu belirtti...

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

ABD'li şirkete İstanbul Yeni Havalimanı'ndan arazi tahsisi!

İstanbul Yeni Havalimanı Arazi Tahsis ve Sözleşme İmza Töreni düzenlendi. ABD merkezli UPS, tamalandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na yeni tesis açacağını duyurdu.

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden Şişli'de inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul-Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 10262, 1 parsel, üzerine kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale ediliyor.Tahmini bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 29 Ocak'ta yapılacak.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

İsveçli turistler istanbul Haberi

İsveçli turistler istanbul

Şimdiye dek İskandinav ülkelerinden genellikle Türkiye'nin güney kıyılarına giden turistler İstanbul'a da yönelirken Stockholm'dan İstanbul'a uçaklar dolu uçuyor


İstanbul hem tarihi hem de hareketlilik yönüyle İsveçli turistleri çekiyor.


Daha çok Türkiye'nin güney kıyılarına ilgi gösteren İskandinav ülkelerinden turistler son yıllarda İstanbul'a artan bir ilgi gösteriyor. İsveç'in başkenti İstanbul'a giden uçaklar dolu uçarken turizmciler özellikle giderek artan sayıda İsveçlinin alışveriş yapmak için İstanbul'a gittiğini belirtiyor.


Turizmciler, İstanbul'un kendi ülkelerinin tümünden daha büyük bir nüfusa sahip bir metropol olarak duyan İsveçlilerin bu dev şehirde her şeyin bulunduğunu düşüncesiyle hareket ettiklerini vurguluyor.


Vatandaşlarının İstanbul'a olan ilgisi nedeniyle İsveç'in en yüksek tirajlı gazetesi Expressen, İstanbul'un turistik yönünü sayfalarına taşıdı. Dev bir metropol olarak İstanbul'da hareketli bir hayat yaşamak isteyenlerin şehrin içinde, sessizlik isteyenlerin ise Adalara gitmesi tavsiye...