12 / 05 / 2024

isvirçrenin kredi notları

isvirçrenin kredi notları

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, İsviçre Merkez Bankası’nın kur politikasında değişikliğe gitmesinin, İsviçre’nin kredi notlarını etkilemediğini açıkladı.SP: İsviçre'nin kredi notları etkilenmedi' dedi.

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.

Çiftçilere bayram ettirecek müjde! Hemen bakın, siz de öğrenin!

Tarım sektörü, ülkemiz ekonomisi için oldukça önemli bir yere sahip. Bu nedenle çiftçilerin desteklenmesi ve finansal olarak rahatlamaları büyük bir önem taşıyor. Kredi faizleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Hemen siz de bakıp, öğrenin...

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Bu bankalarda adeta kıyamet koptu! Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası bir bir açıkladı, görenin adeta dünyası başına yıkıldı

Bu bankalarda adeta kıyamet koptu... Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası bir bir açıkladı, görenin adeta dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Bu bankalarda adeta 7 şiddetinde deprem! İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, görenin resmen dünyası yıkıldı

Bu bankalarda adeta 7 şiddetinde deprem... İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, görenin resmen dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonlarında sürenin eylül ayına uzatılmasının ardından bankalar da art arda açıklamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'den sonra son açıklama ING Bank'tan geldi.

Bu 5 bankada resmen deprem oluyor! Yapı Kredi, Akbank, TEB, Ziraat, ING'den son dakika kararı! Hemen bu tabloya bakın!

Yapı Kredi, Akbank, TEB, Ziraat, ING'den milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika kararı geldi. Siz de hemen bu tabloya bakın ve son durumu siz de öğrenin...

Kredi borcu olanlar dikkat: Yeni karar!

Bankalara kredi borcu olan şirketler için başlatılan 'finansal yeniden yapılandırma' uygulaması 2 yıl daha devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan sürenin uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Covid-19 salgını kredi notlarını olumsuz etkileyecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Coronavirus (Covid-19) salgını ve petrol fiyatlarındaki şokun kredi notlarını olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

ABD’de ‘Mortgage Krizi’!

ABD’de riskli konut kredisi kullandırımından kaynaklı oluşan tarihin en kötü finansal krizlerinden biri olan ‘Mortgage Krizi’ tekrar risk oluşturuyor. Bankalar 11 yıl aradan sonra yeniden düşük kredi notlarına büyük borçlar veriyor.

SP Fransa ve S.Arabistan'ın kredi notlarını korudu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Fransa ve Suudi Arabistan'ın kredi notunu değerlendirdi. S&P'den yapılan yazılı açıklamaya göre 2 ülkenin kredi notunu korudu.

Türkiye'nin kredi notları yatırımları durduramadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notlara değinerek notların yatırımları etkilemediğini belirtti.

isvirçrenin kredi notları Haberi

isvirçrenin kredi notları

S&P’den yapılan yazılı açıklamada, İsviçre Merkez Bankası’nın dün itibariyle para politikasında değişikliğe gitmesinin İsviçre frangında sert bir değer artışına neden olmasına rağmen İsviçre’nin kredi notlarını etkilemediği bildirildi.


Açıklamada, "İsviçre frangının değer kazanması, önümüzdeki 2-3 yılda İsviçre’nin ihracat performansını düşürebilir. Öte yandan, İsviçre’nin sağlam ekonomisinin ve kamu finansmanının kurda yaşanan değişimlere direnç gösterebileceğine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.


İsviçre Merkez Bankası Başkanı Thomas Jordan, bankanın faiz indirimi ve minimum kur uygulamasına son vermesine ilişkin olarak, "Karar kaçınılmazdı ve bu önlemi daha fazla erteleyemezdik" ifadelerini kullanmıştı.


İsviçre Merkez Bankası dün beklenmeyen bir kararlarla minimum kur uygulamasına son verirken, mevduat faizini de yüzde eksi 0,75'e...