21 / 05 / 2024

İşyeri kredisi faiz oranları

İşyeri kredisi faiz oranları

Kendi işini kurmak isteyen ancak yeteri kadar bütçeye sahip olmadığını düşünenler için iş yeri kredisi kullanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nedir? İşyeri kredisi kullanım şartları nelerdir?

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm sürecinde, devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Bu yardımlar arasında konut veya işyeri tahsisi ya da bankalardan kullanılacak krediler için faiz desteği yer alıyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi bankasının konut kredisi faiz oranı yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranları yükseldi mi?

Konut kredisi faiz oranlarının Ekim ayının ortalarına gelindiğinde yüzde 0,90 seviyelerine yeniden yükseldiğini görüyoruz. 5, 7 ve 10 yıl vadede yüzde 0,91 seviyesindeki faiz oranları, vade seçeneği 15 yıla uzadığında yüzde 0,94 olarak güncelleniyor...

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum ne?

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları halen yüzde 0,91'den başlıyor. Yeni yapılan güncellemeyle 2 bankada değişim yaşandı. Faiz oranları yüzde 1,45'e kadar çıkıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! Son durum ne?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı'ndan aldığımız bilgiye göre 10 yıllık faiz oranlarında yapılan yeni güncellemeye göre Yapı Kredi yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede yeniden güncellendi. En düşük faiz oranının yüzde 0,93 olduğu tabloda iki bankada konut kredisi faiz oranları yükseldi.

Abank konut kredisi faiz oranlarını 0,13 puan yükseltti!

Abank’ın aldığı artış kararıyla 36 ay vadeli konut kredisi faiz oranı yüzde 1.01’den yüzde 1.03’e, 60 ay vadeli oran yüzde 1.04’den yüzde 1.08’e, 120 ay vadeli oran ise yüzde 1.13’den %1.26’ya yükseltildi.

Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı!

Faiz oranlarındaki düşüşün devam etmesi beklenirken Finansbank, 2014 Ekim ayına konut kredisi faiz oranlarını yükselterek girdi. Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı.

Konut kredisi faiz oranları Ekim 2014 son durum!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay taksit seçeneğinde yüzde 0,91'den başlıyor. Yükseliş beklenen konut kredisi faiz oranlarında şimdilik en yüksek oran ise yüzde 1,45 olarak belirlendi.

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş başlıyor!

Konut kredisi faiz oranlarının önümüzdeki dönem artış trendine gireceği ve şu anki seviyelerde uzun süre kalmayacağı öngörülüyor. Faiz oranlarında son durum ne? Önümüzdeki dönem ne olacak?

Yapıkredi konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,91'e düşürdü!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki indirim yarışı devam ediyor. Yapıkredi Bankası'nın yaptığı indirimle birlikte 3-120 ay aralığındaki konut kredisi faiz oranı yüzde 0.99’dan yüzde 0.91’e düşürüldü.

Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Kredi Pazarı'ndan aldığımız verilere göre konut kredileri faiz oranları güncellendi. Bankalarda düzenlenen konut kredisi faiz oranlarında bir düşüş yaşanıyor. Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

İşyeri kredisi faiz oranları Haberi

İşyeri kredisi faiz oranları

İşyeri kredisi nedir?

Kendi işini kurmak isteyen ancak yeteri kadar bütçeye sahip olmadığını düşünenler için iş yeri kredisi kullanabiliyor. Bu kredi şahıs şirketleri için ihtiyaç kredisi olarak yada girişimci kredisi olarak kullanılabiliyor. 


İşyeri kredisi veren bazı bankalar ve koşulları:

Garanti Bankası:

Yeni bir işyeri satın almak veya sahip olduğunuz işyerinizi geliştirmek istiyorsanız İşyeri kredisi tam size göre! Üstelik satın alacağınız işyerini dilerseniz kiraya verip yatırım amaçlı faydalanabilir, dilerseniz işyeri olarak kendiniz kullanabilirsiniz.


Kullanım Amaçlı İşyeri Kredisi:

TL’nin yanı sıra Tüzel kişiler tarafından dövize endeksli olarak USD, EUR ve GBP cinsinden kullanabilir.

Maksimum kredi vadesi 96 aydır.

Kullandırım anında Banka'da geçerli olan İşyeri Kredisi faiz oranı uygulanır.

Sadece kullanım amaçlı işyeri alımı veya işyeri geliştirme amacıyla, gerçek ve tüzel kişiler tarafından kullanılabilir.

KKDF’den muaftır. KKDF muafiyeti uygulanabilmesi için kredi kullanımı...