08 / 05 / 2024

İtalya Giambrone ucuz ev

İtalya Giambrone ucuz ev

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

İtalya Giambrone'de bedava ev fırsatı!

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

Bursa'da ucuz konut ihtiyacı doğdu!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu.

Türkiye, konutta en ucuz elektriği kullanan 3. ülke!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin AB ülkeleri arasında vergi dahil elektriği en ucuz kullanan ülkeler arasında yer aldığını söyledi.

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

TOKİ Türkiye'ye ucuz konut kazandırmalı!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Kutlu bugünkü yazısında TOKİ projelerini değerlendirdi. Kutlu, ''TOKİ’nin işi, Türkiye’ye ucuz konut kazandırmak'' dedi.

Konut kredisinde ucuz faiz, piyasaları harekete geçirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bankaların faiz indirmelerini isterken haklıdır. Ucuz faiz, üretimi, tüm piyasayı harekete geçirecektir. Sadece konut kredisinde değil, ticari kredilerde de faizin inmesi gerekir

Sakarya Geyveliler ucuz ve kaliteli konutlarla buluşacak!

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Ucuz konut üretmenin formülü enerji tasarrufundan geçer!

Adnan Polat, ucuz konut üretmenin formülünü açıkladı. Polat, “Enerjide yerli kaynak üretimi artarsa, yılda 15 milyar dolarlık tasarruf yapılabilir. Bu kaynak da dar gelirliye konut yapımında kullanılabilir” dedi

Yunanistan'daki 7 ucuz ada!

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı. Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...

İşte şık ve ucuz yatak başlığı modelleri!

Hem farklı hem şık hem de ucuz yatak başlığı isteyenler için en farklı modeller ilgi çekiyor. İşte en tasarruflu ve ilginç o modeller...

Ucuz faiz konut talebini artıracak!

Türkiye, bir süre ucuz faiz dönemi yaşayacak. Kim istemez faizin ucuz olmasını? Ne var ki ekonominin şartları bugüne kadar faizin aşağıya çekilmesine imkan vermedi. Ucuz faiz sayesinde konut talebi artacak, konut sektöründeki canlılık devam edecek.

Marmaris Altınyunus'tan Talya Oteli açıklaması! 22.02.2016

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

İtalya Giambrone ucuz ev Haberi

İtalya Giambrone ucuz ev

İtalya'da nüfusu azalmış birçok köyü ve kasabayı '1 euroya ev' furyası sardı. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'dan farklı bir adım geldi. 

Sputnik News'te yer alan habere göre; Cammarata'nın Belediye başkanı Vincenzo Giambrone, kasabadaki evleri bölgeye taşınmak isteyenlere bedava vereceklerini söyledi.

Projeyle ilgili açıklama yapan Giambrone, "Bu güzel, tarihi merkezi boş görmeye ve buranın harabeye dönmesine dayanamıyorum. Beni incitiyor" dedi.

​Uzun ikna çabalarına rağmen yerli halkın bölgeyi terk etmemesini engelleyemediğini ifade eden Giambrone, 'ücretsiz ev' projesini bu nedenle başlattıklarını açıkladı.

Tarihi kasabadaki evlerin sahibi olmak için yapılması gereken şey ise evleri 5 bin Euro'luk tadilatta sokmak. Tadilatın ardından yenilen yapılar tapu sahibinin isteiğine göre iş yeri, dükkan, otel, restoran veya çeşitli amaçlarla da kullanılabiliyor.

Ayrıca, zengin ormanlarıyla anılan kasabaya yerleşen genç ve çocuklu çiftlere bin...