05 / 05 / 2024

italya kasaba ev fiyatları

italya kasaba ev fiyatları

İtalyan kasabalarında dış göç nedeniyle tamamen boşalan kasabalardaki evler 1 euroya satılıyor.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Airbnb'den İtalya'da 1 Euro'luk ev projesi!

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. Proje kapsamında villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz.

İtalya'da Covid-19'un uğramadığı semtlerde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle emlak işleri bir çok ülkede olduğu gibi İtalya’da da dibe vurdu. Ancak Covid-19'un uğramadığı semtlerde ev fiyatları yüzde 20 artış gösterdi. 

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

İtalya Taranto'da 1 Avro'ya ev satılacak!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi ilk kez bir şehirde başlatılacak. Projeyle, tarihi kent merkezini yeniden canlandırmak hedefleniyor... 

İtalya'da bir kasaba daha 1 euroya ev satıyor!

İtalya'da "1 euroya ev" kervanı olan yerleşim yeri sayısı güç geçtikçe yükseliyor. Sicilya adasında bulunan Bivona kasabası terk edilen evler 1 euroya satılıyor.

İtalya Giambrone'de bedava ev fırsatı!

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

İtalya’da nasıl 1 Euro'ya ev alınıyor?

İtalya'da 2 belediye, nüfus kaybı yaşayan kasabalarını canlandırmak için "1 Euro'ya Ev" projesi başlattı...

İtalya'da 3 çocuk teşviki: Tarım arazisi ve faizsiz ev kredisi!

Doğum oranının gittikçe azaldığı İtalya'da hükümet çocuk teşviki için yeni bir plan hazırladı. 2019 yılı bütçe tasarısına eklenen bir maddeyle, üçüncü çocuğunu doğuran ailelere tarım arazisi ve faizsiz ev kredisi verilmesi gündemde...

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

İtalya'da metro kazısında lüks ev bulundu!

İtalya’nın Roma kentindeki metro genişletme çalışmaları esnasında M.Ö. 2. yüzyıldan kalma olduğu anlaşılan 14 adet lüks odaya sahip lüks bir ev bulundu. 

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

italya kasaba ev fiyatları Haberi

italya kasaba ev fiyatları

Birçok İtalyan kasabası yeni bir hayat hem de parası olmayan kişiler için imkan sunuyor. Bu kasabalarda 1 euro ile ev almanız mümkün. Dış göç nedeniyle kısmen boşalan kasabalar eski günlerine geri dönebilmesi için terk edilmiş evleri bir kahve parasına satıyor.

Euro News’den Burak Ortahamamcılar’ın haberine göre; Napoli yakınlarındaki Ortaçağ kasabası Bisaccia bunlardan biri. 'Nazik kasaba' olarak nam salan Bisaccia kahve fiyatına evleri 2019 yılında satışa koymuş olsa da fırsatları bitmiş değil.

Bisaccia'nın benzer fırsatlar sunan diğer İtalyan kasabalarından farkı ise 'salkım' tarzı mimarisi nedeniyle sülalece veya arkadaş gruplarıyla beraber topluca taşınmak isteyenlere daha uygun olması ve potansiyel hemşerilerini birden fazla ev almaya teşvik etmesi.

Campania bölgesindeki kasabayı diğer  1 eurocu kasabalardan ayıran önemli bir özelliği de satışta olan evlerin sahibinin Bisaccia Belediyesi...